`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Arai

Arai X Tend RAM

  • Arai X Tend RAM
  • Arai X Tend RAM

Arai X Tend RAM

Produktbeskrivelse Arai X Tend RAM

X-tendens RAM åbne ansigt hjelm tilbyder mere:


Mere beskyttelse, mere komfort og mere justerbar ventilation. Men også en endnu bedre pasform uden at påvirke den følelse af frihed og den fremragende udsigt kun en åben face hjelm har at tilbyde. Den ydre skal af X-tendens RAM tilbyder tre centimeter forlænget nedre sider for mere komfort og øget sikkerhed. Nye indehavere og overdækket side slids udstødning fuldføre smukke design af denne fremragende touring hjelm.Yderstof SFL (Super Fiberlaminat):


Dette er den grundlæggende Arai ydre skal. Super fiber giver mere komfort end andre shell materiale, men er stadig stærk og let.Ventilation:


Diffuser-systemet har forbedret indsugning og udstødning havne for at øge luftstrømmen effektivitet, tegne varm og fugtig luft ud af hjelmene interiør og reducere vind turbulens. Den midterste-indtag slot skaber en accelereret venturi effekt for hurtigere udluftning af gammel luft.Patenteret Air Wing ®:


MotoGP testet og designet i høj grad at reducere træk, turbulens og vindstød resulterer i mere komfort og ekstra top-hastighed.

Den faste Air Wing ® forbedrer stabiliteten af ​​hjelmen ved høje hastigheder eller ved opbremsning hårdt. Det reducerer også vindstøj.Udskiftelig interiør:


Komplet aftagelige interiør, der kan rengøres med mild sæbe og lunkent vand. Forskellige størrelse tykkelser er til rådighed til at passe dem i-mellem størrelser for en custom fit for hver rytter.Udvidede sider:


Den ydre skal har sider, der er forlænget med tre centimeter for mere beskyttelse (som de fleste konsekvenser opstår på siden af ​​hjelmen).Hyper Ridge:


Den "kofanger" er en forstærkning band der cirkler bunden af ​​skallen tilføjer styrke og sænke hjelmen tyngdepunkt.

Nødblus ud for nemmere at sætte på og tage af.Facial Contour System (FCS):


At tilbyde en endnu bedre pasform og forbedre komfort til underkæben, Facial Contour System (FCS) arbejder med en skum fjeder støtte

kinden pad, der komprimerer og rebounds.SuperAdSis LRS (Lever Release System):


Gør visir mulige ændringer på få sekunder uden værktøj eller fjernelse af den side bælg. Rengøring eller udskiftning af skjoldet er nemmere end nogensinde.Fem gange inspiceres:


Hver Arai hjelm går gennem fem separate kvalitetskontrol afdelinger: efter skallen er foretaget, efter maleri og grafisk færdiggørelse,

efter samling og to i-proces inspektioner.Vaskbar interiør:


Præmien kvalitet indre af Arai hjelm kan let rengøres, på plads, med mild sæbe og lunkent vandHåndlavet:


Det kan tage op til fem år for vores eksperter at optjene ret til at oprette en Arai shell. Hver shell kan tage op til 27 trin, og at bygge en Arai hjelm vil tage omkring 18 mandetimer.Komfort hele dagen:


Komfort hele dagen med Arai interiør pasform og form sammen med de fineste foringsmaterialer og omfattende ventilationssystem. Og takket være den

perfekt balance og vægtfordeling af hjelmen, du næppe mærke, at du er iført en Arai.Penetration testet:


Alle Arai hjelme er penetration testet, men ikke kræves af de europæiske hjelm standarder. Den Arai penetration Testen udføres med en 3 kg

test kegle, der slår fra en højde af 3 m på hjelmen.Double-D-ring enhed:


De flade og D-formede ringe passer glat mod hagen. Ingen bevægelige dele, ingen korrosionsproblemer og bare trække fanen er nok til at løsne

fastgørelsesorganet.Glat form, bedre beskyttelse:


Den glatte yderstof af Arai hjelme er designet til at glide uden unødig modstand. Du ønsker ikke at aftage din hjelm mere

end nødvendigt. Derfor er alle Arai ventilationskanaler og kanalerne er designet til at bryde ud i løbet af en effekt.Hård ydre skal, blødt indre shell:


Arai bruger en meget hård yderskal at sprede stødkræfter og en blød indvendig shell til at absorbere resterende energi. Den multiple-density EPS indre skal er

lavet ved hjælp af en unik teknologi for at kombinere 04:57 tætheder inden for forskellige områder som en enkelt komponent.Organisk form:


Den organiske form som et Arai yderstof giver en mere naturligt udseende, sæler bedre og svarer mere til hovedets naturlige form

for bedre komfort, pasform og for at minimere vind turbulens.5 års garanti:


Alle Arai hjelme er garanteret mod defekter i materialer og forarbejdning, og er brugbar kun for korrekt monteret første bruger i 5 år

fra datoen for den første brug, men ikke mere end 7 år fra produktionsdato.Forskellige ydre skaller:


I modsætning til mange andre producenter Arai giver one size yderstof for hver to-hjelm størrelser for de fleste modeller. Sammen med forskellige formede ydre skaller til forskellige modeller, er det næsten umuligt ikke at finde den pasform du er på udkig efter.Arai In-house test:


Dette Arai hjelm er designet til at opfylde de strenge Arai In-house standardkrav, foruden obligatoriske standarder såsom ECE 22-05 og frivillige standarder såsom SNELL M2010.


Vent ikke med at købe Arai X Tend RAM. Du kan finde al information på Arai X Tend RAM, du kan kontakte motardinn via vores kontakt side. motardinn tilbyder exclusive tilbud på Hjelme for motorcykel og andre fritidsaktiviteter. Vores Hjelme vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Jet varer.

Funktioner Arai X Tend RAM

Produkt klasse
Godkendelse
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk