up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Bering

Bering Bukser Chicago WP

plus
  • Play videoBering Bukser Chicago WP
  • Bering Bukser Chicago WP

Bering Bukser Chicago WP

Produktbeskrivelse Bering Bukser Chicago WP

Chicago regn bukser er diskret og fokusere på komfort, men stadig har den fordel, reflekterende paneler på ben bunde, så du kan ses! Din bedste allierede for at blive tørt og sikkert!Specifikationer:


100% vandtæt

Reflekterende materiale

Bottomleg aftagelige elastikker

Fast nylon foring


Kigger du efter Bering Bukser Chicago WP, eller andre motorcykel varer, der kommer fra Bering, kig i Herretøj afdelingen og Bukser kataloget. Udover de gode priser hos motardinn butikken, din online motorcykel butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Bering Bukser Chicago WP

Længde
Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bering chicago vandtætte bukser

-

Modtaget tak. Han skal have valget mellem kort eller lang. Perfekt og meget let at tage på overbukser.

100% vandtæt bukser

-

100% vandtæt bukser. Som regel havde bukserne jeg lade vand passere gennem sømmene. Disse, selv med banken allerede våd, lod ikke noget fald passere. Den anbefalede størrelse var L, og jeg har 179 m 80 kg. oprindeligt så de store ud, men sad på cyklen er de perfekte, fordi de stadig har lidt fødder

Dækker vandtætte bukser

-

Hvad jeg har brug for, er et vandtæt buksedæksel, da jeg under en læderbukser plus læderknapen og hælbrødet ville være at dække disse to, men det skal være vandtæt

-

Godt produkt, opfattede kvalitet. Tog størrelse M for kropsstørrelse 182cm, 75 kg. Det er lige højre. Dette er rigelig som det skal, monteret talje og benlængde synes lang, men sidder på cyklen er god.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up