`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Caberg

Caberg Drift

Caberg Drift

Caberg Drift

Caberg Drift

Caberg Drift

  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift

Caberg Drift

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Caberg Drift

Den er udstyret med en integreret parasol visir DVT (Dobbeltværelse Visor Tech), der tillader at ride altid med de bedste lysforhold og maksimal sikkerhed. Drift fås også i version fuld CARBON med en vægtreduktion, i forhold til den tricomposite versionen, på omkring 100gr.

DRIFT quick release visir mekanisme gør det muligt visir self justering for at sikre en tæt kontakt med visir og vindue beading. Takket være visir mekanisme med en fjeder dobbelt bevægelse, vil det ikke være nødvendigt manuelt regulere det for at undgå indkommende vand eller luft. Desuden til håndtaget på venstre side af visir mekanisme samtykker stoppe position visiret på 0,5cm fra vinduet beading at undgå eller eliminere dug, der absorberes af vinden, mens ridning. Når håndtaget løftes, er visiret låst for at undgå pludselige åbning under en tur eller falde.

DRIFT er udstyret med en transparent anti ridse visir, en justerbar Pinlock linse Max Vision at undgå dug, og en integreret anti ridse parasol visir let manøvredygtig med en lateral arm.

Ventilation er garanteret af 3 brede lufthuller let også at regulere med handsker. Den nedre slids på hagebeskytter driver luft direkte til den indvendige side af visiret at undgå dug; udluftningen på toppen kanaler frisk luft inde i hjelmen gennem talrige luft riller, mens den bageste udluftning favoriserer udledning af varme og gammel luft.

Foret, lavet med bageste reflekterende skær, er helt tages af og vaskes, herunder polstring på hagerem; lavet med allergivenlige og transpiring tekstiler til at give maksimal friskhed. Retentionssystemet er udstyret med en dobbelt D ring.

Funktioner:

Shell: Tricomposite (glasfiber, Kevlar, Kulstof)

Dobbelt Visor (klar + Røg)

Visir Quick Release System

Dobbelt Anti turbulens Neck Roll

Antiscratch Visor Med Pinlock Max Vision

Hældning Visor

Dobbelt D Ring Buckle

Intern Air Circulation

Tages af og vaskes Liner

Aftagelig Wind Stop

Regn Beskyttelse Fælge


Velkommen til vores Caberg Drift, speciale tilbud! Har du brug for motardinn, eller have nye motorcykel udstyr. motardinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Caberg og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye .

Funktioner Caberg Drift

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk