`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

CTEK

CTEK MXS 3.8

  • CTEK MXS 3.8
  • CTEK MXS 3.8

CTEK MXS 3.8

Produktbeskrivelse CTEK MXS 3.8

MXS 3.8 er en avanceret mikroprocessorstyret batterilader med patenteret Float / Puls vedligeholdelse til brug på batterier fra 1.2Ah op til 85Ah.


MXS 3.8 løser en bred vifte af problemer med batteriet, og er den ideelle oplader til daglig brug. Funktioner af MXS 3.8 omfatter diagnose af batteriets tilstand at fastslå, om den kan modtage og fastholde opladning, patenteret automatisk afsulfatering program og en særlig 'Snowflake' mode til optimal opladning på kolde vinterdage.


Patenteret Float / Puls vedligeholdelse betyder MXS 3.8 ideel for langsigtet vedligeholdelse. Hele processen batteri test, opladning og vedligeholdelse let følges på klart LED-display.


MXS 3.8 er en fuldautomatisk 'tilslutte og glemme' 12V oplader med 7 opladning trin og byder valgbar 0.8A og 3.8A programes. De "Snowflake 'tilstande opererer på 3.8A programe.


Bredt ladningsområde på alle bly-syre batterityper fra 1.2Ah op til 80Ah med yderligere vedligeholdelse evne til 130Ah. Stænktæt og støvtæt (IP65).


MXS 3.8 er nem og sikker at bruge, beskytter bilens elektronik, er gnist-fri, omvendt polaritet beskyttet og kortslutningssikker.


Hvis du skal bruge nye CTEK MXS 3.8, har vi dem her til den bedste pris. motardinn har det og andre top kvalitets varer som motorcykel. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de motorcykel, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner CTEK MXS 3.8

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk