up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral

Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral

Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral

plus
  • 360Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral
  • Play videoDainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral
  • Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral
  • Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral
  • Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral

Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral

Produktbeskrivelse Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral

Standard CE 22.05.


DA 540-hjelmen er det perfekte eksempel på blandingen af motorcykeltradition og teknologi, som Dainese bringer til ethvert produkt.

Fiberglas og kulstofskal garanterer sikkerhed og let vægt, mens foringerne kombinerer dele i omhyggeligt hærdet fyldt læder med ikke allergifremkaldende stoffer, der sikrer høje komfortniveauer.

Væsentligt design, den omhyggelige pleje til detaljer, kvaliteten og innovationen af materialer og stoffer og fremstillet i Italien-produktion skaber en unik kombination for alle dem, der søger det reneste udtryk for motorcykelridning i deres hjelm.

Beskyttelse:

Udvendig og indvendig skal: Fiberglas Carbon-sammensat fiber-shell

Stødabsorberingsskal i polystyrenskum (EPS)

Homologation: Ece 2205

Komfort:

Interiør: Polstring i åndbart, allergivenligt stof

Aftagelig hætte

Aftagelige puder Lorica imiteret læderindsats Yderkant i læder, der matcher farver på indersiden

Vægt: Lille skal, 1.050 g

Andre egenskaber:

Funktionalitet: Dobbelt D-ringfastgørelse på halsen

Tilbehør: kindepuder

Kasket

VIGTIG NOTE

Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske forskrifter ECE / ONU R22.05, så den kan kun bruges i lande, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 er godkendt. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er omfattet af denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05, og fraråder brugen af denne i disse lande. Ved hjælp af denne meddelelse er køberen opmærksom på denne kendsgerning og forpligter sig derfor til ikke at bruge hjelmen på et område, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 ikke er godkendt og påtager sig ansvaret for dens anvendelse i disse lande , afstår fra at kræve ansvar og / eller erstatning til TRADEINN i tilfælde af ulykke eller skade af nogen art. Især er denne hjelm ikke beregnet til brug i USA eller Canada for ikke at opfylde kravene i disse lande.


Er du helt vild med motorcykel? Få din Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Dainese. Glem ikke vores store udvalg i Hjelme, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive motorcykel er de fleste af vores Jet varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Dainese Åben Ansigtshjelm DA 540 Mineral

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up