`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dainese

Dainese Air Flux D1 Tex

Dainese Air Flux D1 Tex

  • Dainese Air Flux D1 Tex
  • Dainese Air Flux D1 Tex
  • Dainese Air Flux D1 Tex
  • Dainese Air Flux D1 Tex

Dainese Air Flux D1 Tex

Produktbeskrivelse Dainese Air Flux D1 Tex

Dainese Air Flux D1 Tex-jakke giver dig fremragende beskyttelse under dine turnéaktiviteter, så du kan komme, hvor du vil, da det har sikkerhedselementer, der er typiske for motorcykeltøj .

Denne motorcykeljakke er lavet med Boomerang stof, der skaber en effekt på luftcirkulationen, så du kan føle dig frisk. Quickdry-stoffet favoriserer hurtig tørring af fugt eller i tilfælde af at et let regn overrasker dig, og Mesh-stoffet forstærker den interne ventilation og giver elasticitet i dine bevægelser.

Det inkluderer aftagelige albue- og skulderbeskyttere og en lomme til en rygbeskytter. Denne refleksjakke er ideel til en tur om natten, da den gør dig synlig for andre køretøjer. Det bringer justeringer på nakken, taljen og manchetten for at undgå, at vinden trænger ind inden for at skabe en attraktiv kraft.

Dainese AIR FLUX D1 stof motorcykel jakke. En meget lette sommerjakke lavet af perforeret mesh stof, der tillader en strøm af luft direkte til kroppen.

G. Air Flux D1 jakken takket være den nyeste generation af stoffer, Boomerang og Quick Dry, tager lys til nye niveauer. Den perforerede mesh giver forbedret luftcirkulation til kroppen og det faktum, at jakken har mange justeringer betyder, at den passer perfekt til rytternes krop, når den er i bevægelse. Aktiv sikkerhed leveres af certificerede, aftagelige kompositbeskyttere på skuldre og albuer, mens strategisk placerede reflekterende indsatser giver passiv sikkerhed. For at afrunde de tekniske egenskaber er jakken designet til at rumme G1 eller G2.

Funktioner:

Regelmæssig pasform

Håndledsvolumenregulator

Taljejustering

Halsjustering

Reflekterende indsatser

2 yderlommer

G1 og G2 type rygbeskytterarrangement

Specifikationer:

Materiale:

Hurtigt tørt stof

Mesh stof

Boomerang mesh stof


Dainese Air Flux D1 Tex har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Dainese Air Flux D1 Tex, købt hos motardinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online motorcykel butik, hvor du kan finde masser af varer fra Dainese, færdiggør din ordrer af motorcykel varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Dainese Air Flux D1 Tex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Netop modtaget jakken, endelig efter denne skøre forsendelsesforstyrrelse genereret fra pandemien. På trods af at virksomheden gør det meget hurtigt og med professionel vejledning via e-mail. Jakken: Hvis du vil sikre dig, at du får en kvalitet, sikkerhed og alligevel et klassisk design uden at tøve med dit friske tur på den varme sommer, så gjorde Dainese det til en anden rigtig vare til dig her! PS Sørg for størrelsen på dit almindelige tøj, da Dainese helt sikkert passer den samme, så gå ikke større ud på mindre end hvad du normalt bærer

Stor jakke, hurtig levering også!

-

Denne jakke er en åbenbaring for mig, der lever i et varmt klima (> 35c) her i Australien. Denne jakke er lys, holder dig afkølet med stor luftmængde på alle de rigtige steder, ser godt ud, og hvis du også køber Manis D1 G2 rygbeskytter, giver du et beskyttelsesniveau, der giver dig ømhed. Kun mindre ulempe for mig er det har ikke en indvendig lomme

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk