`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dainese

Dainese Air Flux D1 Tex

Dainese Air Flux D1 Tex

  • Dainese Air Flux D1 Tex
  • Dainese Air Flux D1 Tex
  • Dainese Air Flux D1 Tex
  • Dainese Air Flux D1 Tex

Dainese Air Flux D1 Tex

Produktbeskrivelse Dainese Air Flux D1 Tex

Dainese Air Flux D1 Tex Jacket Lady giver dig fremragende beskyttelse under dine turnéaktiviteter, så du kan komme, hvor du vil, da det har sikkerhedselementer, der er typiske for motorcykeltøj .

Denne motorcykeljakke er lavet med Boomerang stof, der skaber en effekt på luftcirkulationen, så du kan føle dig frisk. Quickdry-stoffet favoriserer hurtig tørring af fugt eller i tilfælde af at et let regn overrasker dig, og Mesh-stoffet forstærker den interne ventilation og giver elasticitet i dine bevægelser.

Det inkluderer aftagelige albue- og skulderbeskyttere og en lomme til en rygbeskytter. Denne refleksjakke er ideel til en tur om natten, da den gør dig synlig for andre køretøjer. Det bringer justeringer på nakken, taljen og manchetten for at undgå, at vinden trænger ind inden for at skabe en attraktiv kraft.

Dainese AIR FLUX D1 LADY stof motorcykel jakke. En meget let vægt sommer jakke fremstillet af perforeret mesh stof, der tillader en strøm af luft direkte til kroppen.

De G. Air Flux D1 Lady jakke takket være den nyeste generation af stoffer, Boomerang og Quick Dry, tager lethed til nye niveauer. Den perforerede mesh giver forbedret luftcirkulation til kroppen og det faktum, at jakken har talrige justeringer betyder det tilpasser sig perfekt til ryttere kroppen, når i bevægelse. Aktiv sikkerhed er leveret af certificerede, flytbare, komposit beskyttere på skuldre og albuer, mens strategisk placerede, reflekterende skær giver passiv sikkerhed. For at afrunde de tekniske egenskaber, er jakken er designet til at rumme G1 eller G2 tilbage protektor. En herre version er også tilgængelig.Funktioner:


Regular fit

Tempreture: sommer

Wrist volumen regulator

Talje justering

Reflekterende indsatser

2 udvendige lommer

G1 og G2 skrive tilbage protektor arrangementSpecifikationer:


Hurtig tørt tøj

Mesh stof

Boomerang mesh stofteknologi:


Aftagelige sammensatte beskyttere certificeret til EN 1.621,1 Standard: Med deres specielle konstruktion, sammensatte beskyttere på skuldre, albuer og knæ homologeret til EN 1.621,1 Standard tilbud forhøjet beskyttelse. En stiv ydre plastikskal absorberer og distribuerer energi effekt over protector er hele overfladen takket være et patenteret reticulate struktur, der også byder på lavere tykkelse og vægt. Indersiden af ​​beskytteren i polyethylen med høj densitet skum har hævet deformerbarhed og høj formhukommelse tilbageholdelse, der sikrer større komfort ved tilpasning til bærerens krop, som også betjenes af perforering på ydersiden, der øger åndbarhed.


Dainese Air Flux D1 Tex har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Dainese Air Flux D1 Tex, købt hos motardinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online motorcykel butik, hvor du kan finde masser af varer fra Dainese, færdiggør din ordrer af motorcykel varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Dainese Air Flux D1 Tex

Funktioner
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk