up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Beskyttende Shorts Hard E1

plus
  • 360Dainese Beskyttende Shorts Hard E1
  • Play videoDainese Beskyttende Shorts Hard E1
  • Dainese Beskyttende Shorts Hard E1

Dainese Beskyttende Shorts Hard E1

Produktbeskrivelse Dainese Beskyttende Shorts Hard E1

Dainese Hard Short E1 bukser er ideelle til de kørere, der foretrækker shorts frihed og komfort, men med alle de sikkerhedsniveauer, der er nødvendige for at øve motorcykling .

Denne motorcykel-kort har Crash Absorb polypropylenplader på lårene, polypropylen- og polyethylenplader på coccyx, og Pro Shape bløde beskyttere på hofterne for at garantere god støtte i tilfælde af en ulykke.

Det elastiske stof med bløde indsatser , silikone ved lårene og det åndbare net giver maksimal fleksibilitet, bevægelsesfrihed og ventilation inde, så du holder dig tør under hele turen. Disse shorts til motorcykling har en elastisk og forstærket talje og fald for bedre luftkontrol. Dainese HARD KORT motorcykel beskyttelse. Elastificerede shorts med polypropylen og "Crash Absorber" beskyttelse for lårene.


Lige nu har vi tilbud på Dainese Beskyttende Shorts Hard E1. Kig ind i vores online motorcykel butik, hos motardinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste motorcykel udstyr. Vi har også varer som motorcykel, og alt det gode fra Dainese, til de bedste priser.

Funktioner Dainese Beskyttende Shorts Hard E1

lysposition
Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt, god kvalitet

-

Produktets kvalitet er sensationel og finishen er perfekt !! Jeg giver den en 4/5, fordi den ikke dækker 100% den del, der mest interesserede mig, som er Trocanter (knogle, der stikker ud i den nederste del af hoften). Beskyttelse i lår, balder, haleben og høj hofte (Ileaca-kam ) det er meget godt!!

Halebenbeskyttelse

-

Meshet er meget åndbar, og antislip strip på låret. Hvis skridten har beskyttelse vil være perfekt, størrelsen lidt mindre end andre Dainese-produkter, anbefaler jeg, at du har valgt større end din almindelige størrelse

De redder dig .... for ægte !!!

-

Hvad kan jeg sige .... når du bruger penge til at beskytte dig selv, er det altid penge, der er godt brugt. Behagelig hyperventileret, og de reddede mig .... for ægte !!! Jeg vil købe dem tilbage og også anbefale dem til dem, der cykler.

Arbejder.

-

L størrelse var tættere på M størrelse. Godt.

Toppertje

-

Perfekt, dette er det tredje par bukser, jeg har bestilt. I 15 år har jeg brugt disse hårde shorts E1 fra Dainese, jeg praktiserer aldrig min sport uden disse bukser (dainese hard short E1). Optimal beskyttelse, som den er lavet af, og som har bevist bukserne mange gange under min sport.

Vådt tøj godt

-

Lidt, størrelsen følelse er lavet mindre.

Stor beskyttelse

-

Det var godt, end jeg havde forventet. Men tøvede ærlig fra fyr og pris fra co 〇 rødder, mindre beskytter end de øvrige selskaber, er der ingen ubehag, når sidder. Jeg kan ikke faldt ned endnu, men du kunne have en følelse af sikkerhed. Du tror slid osv forhindret af dette, jeg tror, ​​at det er heller ikke for hårdt rider fra følelse af sikkerhed.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up