up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Bukser Sherman Pro D Dry

Dainese Bukser Sherman Pro D Dry

Dainese Bukser Sherman Pro D Dry

Dainese Bukser Sherman Pro D Dry

plus
  • 360Dainese Bukser Sherman Pro D Dry
  • Play videoDainese Bukser Sherman Pro D Dry
  • Dainese Bukser Sherman Pro D Dry
  • Dainese Bukser Sherman Pro D Dry
  • Dainese Bukser Sherman Pro D Dry
  • Dainese Bukser Sherman Pro D Dry

Dainese Bukser Sherman Pro D Dry

Produktbeskrivelse Dainese Bukser Sherman Pro D Dry

Dainese Sherman Pro D Dry Lady-bukser har de højeste sikkerhedsstandarder for dine turnéaktiviteter, hvor du har brug for beskyttelse, uigennemtrængelighed, komfort og god slidstyrke mod de uforudsigelige forhold på vejen.

Disse motorcykelbukser er designet med Mugello-stof, der er ansvarlig for at give elasticitet, komfort og modstand mod slid. Men det bedste er D Dry-membranen, der afviser regnvand og letter åndbarhed, så du føler dig tør hele tiden.

Designet indeholder aftagelige knæbeskyttere , der garanterer større sikkerhed i tilfælde af stød. Disse vandtætte bukser inkluderer også reflekterende indsatser, der øger synligheden af bukserne på vejen, justerbar talje og bløde indsatser, der fremmer fremragende mobilitet. Fremragende bevægelsesfrihed og ekstreme ergonomi: Sherman Pro er det mest populære valg for dem i søgning af bukser med en perfekt pasform kombineret med teknisk indhold.


Disse bukser, som også er tilgængelige på damens version er lavet af elastik Mugello stof, som gør dem i stand til at følge kroppens bevægelser for en overraskende niveau.


Med en åndbar vandtæt D-Dry membran, disse bukser har udestående tekniske indhold, der tilbydes af jakken fastgørelsessystem, kalv lynlås, refleks skær og komposit beskyttere på knæ.Features:


- Shock beskyttelse:


- 4 udvendige lommer på fronten


- Uden lomme på bagsidenSpecifikationer:


- Mugello stof


- Slid-og rivestyrke


- Ergonomi


- Jakke-bukser fastgørelsessystem


- Talje justering


- Lynlås ved læggen


- Strækstof (forside og bagside)


- Åndbar vandtæt D-Dry membran


Er du vild med Dainese Bukser Sherman Pro D Dry? Kig i vores motorcykel afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Dametøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye motorcykel produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Dametøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Dainese Bukser Sherman Pro D Dry

Længde
Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up