`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dainese

Dainese D Mantle Fleece

Dainese D Mantle Fleece

  • Dainese D Mantle Fleece
  • Dainese D Mantle Fleece
  • Dainese D Mantle Fleece
  • Dainese D Mantle Fleece

Dainese D Mantle Fleece

Produktbeskrivelse Dainese D Mantle Fleece

Dainese D Mantle Fleece-jakke giver dig den bedste og mere omhyggelige termiske beskyttelse til dine ture på vinterdage, hvor du også har brug for komfort og ergonomi for at bevæge dig med friheden på sadlen.

Denne motorcykel- eller cykeljakke tilbyder op til 66% varmeisolering, så den er ideel til brug i miljøer ved lave temperaturer. Dets lethed, komfort og elasticitet letter bevægelser. Hullet på tommelfingeren tillader beskyttelse i hænderne i tilfælde af at du ikke bærer handsker.

Camlock-lynlåsen, der forbedrer ergonomien, gitteret i enden af ærmet og forstærkningerne på nakken, manchetten og faldet giver bedre og bredere beskyttelse, så du kan føle dig sikker og selvsikker med denne termiske jakke .

På en kort eller lang rejse er en D Mantle Fleece med sin pasform optimeret til brug på en motorcykel og det termiske stof, hvorfra det er lavet, det ideelt til bekæmpelse af koldt vejr. Denne fleece har opnået mere end 65% varmeisolering og En del, der dækker tommelfingeren og lynlås med sit Camlock-system, forbedrer isteden ergonomien.

Funktioner:

Sport: Vej

Touring: Long Rang

By: Pendling

Tilpas: Slank

Temperatur: Vinter, Midtsæson, Aummer

Vandtæt: Nej

Vindspærre: Nej

Komfort:

Komfort sømme

Ergonomi:

Thumb loop

Camlock lynlås

Temperaturjustering:

Termisk stof (66% varmeisolering)

Funktionalitet:

Sidelommer


På udkig efter Dainese D Mantle Fleece? Kig ikke mere! motardinn tilbyder et stort udvalg i Jakker modeller. Opdag vores nye Herretøj tilbud, hos motardinn. Lavet af Dainese, dette Jakker produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Dainese D Mantle Fleece

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk