up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

plus
  • 360Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet
  • Play videoDainese DA 540 Mineral Open Face Helmet
  • Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet
  • Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet
  • Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Produktbeskrivelse Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Standard CE 22.05.


DA 540-hjelmen er det perfekte eksempel på blandingen af motorcykeltradition og teknologi, som Dainese bringer til ethvert produkt.

Fiberglas og kulstofskal garanterer sikkerhed og let vægt, mens foringerne kombinerer dele i omhyggeligt hærdet fyldt læder med ikke allergifremkaldende stoffer, der sikrer høje komfortniveauer.

Væsentligt design, den omhyggelige pleje til detaljer, kvaliteten og innovationen af materialer og stoffer og fremstillet i Italien-produktion skaber en unik kombination for alle dem, der søger det reneste udtryk for motorcykelridning i deres hjelm.

Beskyttelse:

Udvendig og indvendig skal: Fiberglas Carbon-sammensat fiber-shell

Stødabsorberingsskal i polystyrenskum (EPS)

Homologation: Ece 2205

Komfort:

Interiør: Polstring i åndbart, allergivenligt stof

Aftagelig hætte

Aftagelige puder Lorica imiteret læderindsats Yderkant i læder, der matcher farver på indersiden

Vægt: Lille skal, 1.050 g

Andre egenskaber:

Funktionalitet: Dobbelt D-ringfastgørelse på halsen

Tilbehør: kindepuder

Kasket

VIGTIG NOTE

Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske forskrifter ECE / ONU R22.05, så den kan kun bruges i lande, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 er godkendt. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er omfattet af denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05, og fraråder brugen af denne i disse lande. Ved hjælp af denne meddelelse er køberen opmærksom på denne kendsgerning og forpligter sig derfor til ikke at bruge hjelmen på et område, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 ikke er godkendt og påtager sig ansvaret for dens anvendelse i disse lande , afstår fra at kræve ansvar og / eller erstatning til TRADEINN i tilfælde af ulykke eller skade af nogen art. Især er denne hjelm ikke beregnet til brug i USA eller Canada for ikke at opfylde kravene i disse lande.


Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet er en vare der hører til Jet kategorien indenfor Hjelme, i din motorcykel butik, motardinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online motardinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til motorcykel, lavet med den største passion.

Funktioner Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up