`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dainese

Dainese Drake Super Air Tex Pants

Dainese Drake Super Air Tex Pants

  • Dainese Drake Super Air Tex Pants
  • Dainese Drake Super Air Tex Pants
  • Dainese Drake Super Air Tex Pants

Dainese Drake Super Air Tex Pants

Produktbeskrivelse Dainese Drake Super Air Tex Pants

Dainese Drake Super Air Tex bukser er lavet med materialer, der garanterer den bedste ventilation, komfort og beskyttelse, så du føler dig frisk og tør under dine turnéaktiviteter .

Denne motorcykelbukser er designet med Boomerang-stof, der skaber en løkkeeffekt med luftcirkulation, der tillader ind- og udrejse. Desuden letter Quickdry-stoffet hurtig tørring af fugtighed og det rensede, åndbare og perforerede foring , behøver du ikke at bekymre dig om at blive sved.

Aftagelige knæbeskyttere giver dig støtte mod fald eller glid. Disse reflekterende bukser til motorcykling har en justerbar talje og et jakkebukselukningssystem, så alt er perfekt gearet.

Funktioner:


Regular fit


Talje justering


Lynlås ved læggen


Jakke bukser fastgørelse systemet


Wrist justering


Reflekterende indsatser


2 udvendige lommer på forsiden


Temperatur indstilling:

Desinficeret foringSpecifikationer:


Materiale:


Hurtig tørt tøj

Boomerang mesh stofTeknologi:


Shock Protection:


Aftagelige sammensatte beskyttere certificeret til EN 1.621,1 Standard:

Med deres specielle konstruktion, sammensatte beskyttere på skuldre, albuer og knæ homologeret til EN 1.621,1 Standard tilbud forhøjet beskyttelse. En stiv ydre plastikskal absorberer og distribuerer energi effekt over protector er hele overfladen takket være et patenteret reticulate struktur, der også byder på lavere tykkelse og vægt. Indersiden af ​​beskytteren i polyethylen med høj densitet skum har hævet deformerbarhed og høj formhukommelse tilbageholdelse, der sikrer større komfort ved tilpasning til bærerens krop, som også betjenes af perforering på ydersiden, der øger åndbarhed.


Er du på udkig efter Dainese Drake Super Air Tex Pants? Det er motardinn mest solgte vare, din online motorcykel butik. Prisen er 199.99 $, i en begrænset periode! Hos motardinn, får du flest fordele og finde mange flere Dainese, til de bedste priser. Alle vores motorcykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Dainese Drake Super Air Tex Pants

Længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ride bukser modtaget

-

Kære MotardINN, jeg har modtaget bukserne, og jeg er så glad for din effektivitet i pakning, opdateringer og levering af produktet i overensstemmelse hermed. Tak så meget, og jeg vil bestemt købe flere produkter fra dig. Tak igen.

Fantastisk til sommeren

-

Jeg bor i området, hvor der i perioden juni-september virkelig er brændende sommer. Bukserne er meget godt ventilerede og superlys. Perfekt til weekendture uden for byen.!

Prøver på

-

Det er godt ventileret og ser ud til at være nyttigt om sommeren. Bare i tilfældet valgte jeg en størrelse, der har lidt plads, men knæbeskyttelsen falder markant

Fantastisk

-

Cool bukser til varmt vejr. tak Motardinn

Højeste

-

Temmelig cool. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du ikke køre på motorcykel om sommeren

Vrey gode bukser

-

Vrey gode luftbukser

Meget god superjakke

-

Meget god superjakke

Goood

-

Dejlig bredt ventileret mesh del, men beskytteren er for stor til knæ

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk