`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dainese

Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry

  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry

Produktbeskrivelse Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry jakke er så let, blød, behagelig og ventileret , da den er sikker og vandtæt, da den har teknologier og materialer, der garanterer fremragende beskyttelse mod enhver vejrforandring, perfekt til dine turnéaktiviteter .

Med denne motorcykeljakke kan du nå hvor du vil, takket være D Dry vandtæt og åndbar membran, der afviser regn og favoriserer intern ventilation. Desuden er Boomerang-stoffet yderst modstandsdygtigt over for slibning og har mikrohuller, der tillader luft at trænge ind og luftcirkulation inde. Det tilføjede også QuickDry-stof, der letter hurtig tørring.

Aftagelige albue- og skulderbeskyttere giver sikkerhed i tilfælde af stød, mens bagbeskyttelseslommen giver dig ekstra sikkerhed, hvis du vil øge niveauerne af selvtillid og pleje. Denne reflekterende jakke gør dig synlig om natten, mens du kører på vejen, og justeringer af nakke, talje og manchetter er ideelle for at undgå, at vinden presser dig.

Hydra Flux D Tør jakke er lys og alsidige takket være brugen af ​​den nyeste generation stof, Boomerang og Quick Dry. Kappen har en aftagelig, vandtæt og åndbar D Dry membran og den ydre overflade er fremstillet af et perforeret maske. Hydra Flux D Tør jakke er ideel til svingende vejrforhold og dens certificerede, komposit beskyttere på skuldre og albuer giver konstant sikkerhed. For at afrunde de tekniske karakteristika, er jakken blevet designet til at rumme Wave G1 og G2 tilbage beskyttere. En womens version er også tilgængelig.Funktioner:


Sport: Road

Pasform: Slim

Waterpoofness: Nej, ja

Temperatur: Summe, Vinter, midt sæson

Vind Blocker: Nej, Ja


Materiale:


Hurtig tørt tøj

Mesh stof

Boomerang mesh stof


Stød Beskyttelse:


Aftagelige sammensatte beskyttere certificeret til EN 1.621,1 Standard


Ergonomi:


Håndled volumen regulator

Talje justering

Neck justering


Temperatur indstilling:


Åndbar og vandtæt D Dry membran


Andre karakteristika:


Reflekterende indsatser

2 udvendige lommer

Lomme til Wave G1 og G2 rygbeskytter


Ønsker du flere motorcykel varer fra Dainese? Hos motardinn, din online motorcykel butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af motorcykel varer, og andet Dainese Hydra Flux D Dry. Lige nu har vi Dainese Hydra Flux D Dry på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for motorcykel udstyr.

Funktioner Dainese Hydra Flux D Dry

Funktioner
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (21)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt ~

-

Meget tilfreds. Jeg bruger indkøbscentret næste gang.

Bedst

-

Barbaloi, mereceik hawau. Beli ler

Meget godt

-

Kvaliteten af dainese er meget god. Det er en god jakke at have på foråret, sommeren og efteråret. Jeg kan godt lide det pæne design. Det er godt at have endotel.

Fantastisk shopping!

-

Var til en gave af B-Day. God kvalitet til en rimelig pris, skønt en levering blev udført på 3 uger ... Det er værd at købe her.

Hydra dedry

-

Obligatorisk jakke til ridning .. Fremragende ventilation og struktur. Anbefalet deuryeoyo

Fantastisk jakke til varmt vejr

-

Jeg har haft denne jakke et år nu, så jeg føler jeg ved, at det er fordele og ulemper meget godt. Det har god ventilation og er godt konstrueret; lynlåsen er dog lidt lille og fiddly, især med handsker på, mens borrelåsen på kraven holder sig for let til det indre foring - mindre problemer. Det aftagelige vandtætte foring fungerer godt og er en kløft, der skal fjernes - jeg holder det simpelt og lægger det på under, hvis der er brusere. Temmelig meget perfekt til det tropiske nordlige Australien, hvor jeg bor, og bestemt den bedste tekstiljakke, jeg nogensinde har ejet.

Fremragende

-

Fantastisk jakke! Meget sikkert og let ... Tillykke til alt INN-personale, produktet kom hurtigere end forventet og meget godt pakket ...

Godt!

-

Tak for din hurtige levering og gode kvalitet. Jeg vil gøre dig flot.

Anmeldelse

-

Meget let vægt og har stor luftstrøm. Albue beskytter ned til underarmen med god dækning.

Nikkel

-

Fantastisk produkt, testet under hetebølgen, et stort slag af frisk luft med hver åbning af gas.

Produktet er godt!

-

Det tog 20 dage at ankomme. Det var lidt skuffende, fordi ¥ 1200 var uventet på grund af beskatning på leveringstidspunktet. Selvfølgelig føles produktet godt.

Perfekt

-

Dainese synonymt med kvalitet. Fremragende teknisk materiale af jakken samt beskyttelse. Anbefales til forårssæsonen. For udskæringerne skal du vælge en større end den, du er vant til at bære

Perfekt jakke

-

Dainese en garanti for kvalitet, fremragende materiale samt beskyttelse. For størrelsen foreslår jeg en større størrelse end den der normalt kler!

Godt

-

Topkvalitetsprodukt, letvægts, virkelig vandtæt selv ydre lag er hurtigt tørt, værd at vente og penge. Anbefales.

Ideel til sommer

-

Produktet opfylder de forventede forventninger. Meget åndbar og let. God kvalitet

God kvalitet

-

God kvalitet, jeg vil gøre dig flot.

Nice produkt

-

Topkvalitetsprodukt, letvægts, virkelig vandtæt selv ydre lag er hurtigt tørt, værd at vente og penge. Anbefalede.

God

-

Tak for din fantastiske service!

Meget god ~

-

Det vil bruge hurtig levering og tilfredsstillende produkt selv efter sitet -

God

-

Jakken er fantastisk!

-

Fremragende!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk