`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dainese

Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry

  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry

Produktbeskrivelse Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Tør jakke er så let, blød, behagelig og ventileret , da den er sikker og vandtæt, da den har teknologier og materialer, der garanterer fremragende beskyttelse mod enhver vejrforandring, perfekt til dine turnéaktiviteter .

Med denne motorcykeljakke kan du nå hvor du vil, takket være D Dry vandtæt og åndbar membran, der afviser regn og favoriserer intern ventilation. Desuden er Boomerang-stoffet yderst modstandsdygtigt over for slibning og har mikrohuller, der tillader luft at trænge ind og luftcirkulation inde. Det tilføjede også QuickDry-stof, der letter hurtig tørring.

Aftagelige albue- og skulderbeskyttere giver sikkerhed i tilfælde af stød, mens bagbeskyttelseslommen giver dig ekstra sikkerhed, hvis du ønsker at øge niveauerne af selvtillid og pleje. Denne reflekterende jakke gør dig synlig om natten, mens du kører på vejen, og justeringer af nakke, talje og manchetter er ideelle for at undgå, at vinden presser dig.

Dainese HYDRA FLUX D DRY motorcykel jakke. Denne jakke er alsidige takket være sin vandtæt, åndbar D Dry membran og perforeret mesh stof. Fremragende beskyttelse.


Den Hydra Flux D Tør jakke er lys og alsidige takket være brugen af ​​den nyeste generation af stoffer, Boomerang og Quick Dry. Jakken har en helt aftagelig, vandtæt og åndbar D Dry membran og den ydre overflade er lavet af en perforeret maske. Den Hydra Flux D Dry jakke er ideel for svingende vejrforhold og dens certificerede, komposit beskyttere på skuldre og albuer giver konstant sikkerhed. For at afrunde de tekniske egenskaber, er jakken er designet til at rumme Wave G1 og G2 tilbage beskyttere.Funktioner:


Slim fit


Wrist volumen regulator


Talje justering


Neck justering


Reflekterende indsatser


2 udvendige lommer


Lomme til Wave G1 og G2 rygbeskytter


Temperatur indstilling:

Opbrugt vandtæt D Dry membran: Denne hydrofil polyurethan membran anvendes til D Dry stof sikrer en ideel tætning mod uønsket indtrængen af ​​vand og luft. Forhøjet åndbarhed sikrer fordampning af sved under alle vejrforhold.Specifikationer:


Materiale:


Hurtig tørt tøj

Mesh stof

Boomerang mesh stofTeknologi:


Shock Protection:


Aftagelige sammensatte beskyttere certificeret til EN 1.621,1 Standard:

Med deres specielle konstruktion, sammensatte beskyttere på skuldre, albuer og knæ homologeret til EN 1.621,1 Standard tilbud forhøjet beskyttelse. En stiv ydre plastikskal absorberer og distribuerer energi effekt over protector er hele overfladen takket være et patenteret reticulate struktur, der også byder på lavere tykkelse og vægt. Indersiden af ​​beskytteren i polyethylen med høj densitet skum har hævet deformerbarhed og høj formhukommelse tilbageholdelse, der sikrer større komfort ved tilpasning til bærerens krop, som også betjenes af perforering på ydersiden, der øger åndbarhed.


Hvis du vil købe de bedste Herretøj fra Dainese, har du fundet det bedste sted, motardinn. Hos motardinn, har vi kun de bedste mærker, som Dainese, så du kun får de bedste motorcykel, til de bedste priser. Kig selv efter i motorcykel og Hydra Flux D Dry. Bestil nu og modtag dine Dainese Hydra Flux D Dry, inden for et par dage.

Funktioner Dainese Hydra Flux D Dry

Funktioner
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (21)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt ~

-

Meget tilfreds. Jeg bruger indkøbscentret næste gang.

Bedst

-

Barbaloi, mereceik hawau. Beli ler

Meget godt

-

Kvaliteten af dainese er meget god. Det er en god jakke at have på foråret, sommeren og efteråret. Jeg kan godt lide det pæne design. Det er godt at have endotel.

Fantastisk shopping!

-

Var til en gave af B-Day. God kvalitet til en rimelig pris, skønt en levering blev udført på 3 uger ... Det er værd at købe her.

Hydra dedry

-

Obligatorisk jakke til ridning .. Fremragende ventilation og struktur. Anbefalet deuryeoyo

Fantastisk jakke til varmt vejr

-

Jeg har haft denne jakke et år nu, så jeg føler jeg ved, at det er fordele og ulemper meget godt. Det har god ventilation og er godt konstrueret; lynlåsen er dog lidt lille og fiddly, især med handsker på, mens borrelåsen på kraven holder sig for let til det indre foring - mindre problemer. Det aftagelige vandtætte foring fungerer godt og er en kløft, der skal fjernes - jeg holder det simpelt og lægger det på under, hvis der er brusere. Temmelig meget perfekt til det tropiske nordlige Australien, hvor jeg bor, og bestemt den bedste tekstiljakke, jeg nogensinde har ejet.

Fremragende

-

Fantastisk jakke! Meget sikkert og let ... Tillykke til alt INN-personale, produktet kom hurtigere end forventet og meget godt pakket ...

Godt!

-

Tak for din hurtige levering og gode kvalitet. Jeg vil gøre dig flot.

Anmeldelse

-

Meget let vægt og har stor luftstrøm. Albue beskytter ned til underarmen med god dækning.

Nikkel

-

Fantastisk produkt, testet under hetebølgen, et stort slag af frisk luft med hver åbning af gas.

Produktet er godt!

-

Det tog 20 dage at ankomme. Det var lidt skuffende, fordi ¥ 1200 var uventet på grund af beskatning på leveringstidspunktet. Selvfølgelig føles produktet godt.

Perfekt

-

Dainese synonymt med kvalitet. Fremragende teknisk materiale af jakken samt beskyttelse. Anbefales til forårssæsonen. For udskæringerne skal du vælge en større end den, du er vant til at bære

Perfekt jakke

-

Dainese en garanti for kvalitet, fremragende materiale samt beskyttelse. For størrelsen foreslår jeg en større størrelse end den der normalt kler!

Godt

-

Topkvalitetsprodukt, letvægts, virkelig vandtæt selv ydre lag er hurtigt tørt, værd at vente og penge. Anbefales.

Ideel til sommer

-

Produktet opfylder de forventede forventninger. Meget åndbar og let. God kvalitet

God kvalitet

-

God kvalitet, jeg vil gøre dig flot.

Nice produkt

-

Topkvalitetsprodukt, letvægts, virkelig vandtæt selv ydre lag er hurtigt tørt, værd at vente og penge. Anbefalede.

God

-

Tak for din fantastiske service!

Meget god ~

-

Det vil bruge hurtig levering og tilfredsstillende produkt selv efter sitet -

God

-

Jakken er fantastisk!

-

Fremragende!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk