up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Jakke D-Mantle Fleece

Dainese Jakke D-Mantle Fleece

plus
  • 360Dainese Jakke D-Mantle Fleece
  • Play videoDainese Jakke D-Mantle Fleece
  • Dainese Jakke D-Mantle Fleece
  • Dainese Jakke D-Mantle Fleece

Dainese Jakke D-Mantle Fleece

Produktbeskrivelse Dainese Jakke D-Mantle Fleece

Dainese D Mantle Fleece-jakke giver dig den bedste og mere omhyggelige termiske beskyttelse til dine ture på vinterdage, hvor du også har brug for komfort og ergonomi for at bevæge dig med friheden på sadlen.

Denne motorcykel- eller cykeljakke tilbyder op til 66% varmeisolering, så den er ideel til brug i miljøer ved lave temperaturer. Dets lethed, komfort og elasticitet letter bevægelser. Hullet på tommelfingeren tillader beskyttelse i hænderne i tilfælde af at du ikke bærer handsker.

Camlock-lynlåsen, der forbedrer ergonomien, gitteret i enden af ærmet og forstærkningerne på nakken, manchetten og faldet giver bedre og bredere beskyttelse, så du kan føle dig sikker og selvsikker med denne termiske jakke . På en kort eller lang rejse er en D Mantle Fleece med sin pasform optimeret til brug på en motorcykel og det termiske stof, hvorfra det er lavet, det ideelt til bekæmpelse af koldt vejr. Denne fleece har opnået mere end 65% varmeisolering og En del, der dækker tommelfingeren og lynlås med sit Camlock-system, forbedrer isteden ergonomien.

Funktioner:

Sport: Vej

Touring: Long Rang

By: Pendling

Tilpas: Slank

Temperatur: Vinter, Midtsæson, Aummer

Vandtæt: Nej

Vindspærre: Nej

Komfort:

Komfort sømme

Ergonomi:

Thumb loop

Camlock lynlås

Temperaturjustering:

Termisk stof (66% varmeisolering)

Funktionalitet:

Sidelommer


Dainese Jakke D-Mantle Fleece, er med garanti den bedste i motorcykel udstyr. Hos motardinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din motorcykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Dainese giver dig. Vores hold af motorcykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Funktioner Dainese Jakke D-Mantle Fleece

Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up