up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Jakke Hydra Flux D-Dry

Dainese Jakke Hydra Flux D-Dry

plus
  • 360Dainese Jakke Hydra Flux D-Dry
  • Play videoDainese Jakke Hydra Flux D-Dry
  • Dainese Jakke Hydra Flux D-Dry
  • Dainese Jakke Hydra Flux D-Dry

Dainese Jakke Hydra Flux D-Dry

Produktbeskrivelse Dainese Jakke Hydra Flux D-Dry

Dainese Hydra Flux D Dry Lady-jakke er så let, blød, behagelig og ventileret , da den er sikker og vandtæt, da den har teknologier og materialer, der garanterer fremragende beskyttelse mod enhver vejrforandring, perfekt til dine turnéaktiviteter .

Med denne motorcykeljakke kan du nå, hvor du vil, takket være D Dry, vandtæt og åndbar membran, der afviser regn og favoriserer intern ventilation. Desuden er Boomerang-stoffet meget modstandsdygtigt overfor slid og har mikrohuller, der tillader luft at komme ind og luftcirkulation indeni. Det tilføjede også QuickDry-stof, der letter hurtig tørring.

Aftagelige albue- og skulderbeskyttere giver sikkerhed i tilfælde af stød, mens bagbeskyttelseslommen giver dig ekstra sikkerhed, hvis du ønsker at øge niveauerne af selvtillid og pleje. Denne reflekterende jakke gør dig synlig om natten, mens du kører på vejen, og justeringer af nakke, talje og manchetter er ideelle for at undgå, at vinden presser dig. Den Hydra Flux D Tør jakke er lys og alsidige takket være brugen af ​​den nyeste generation stof, Boomerang og Quick Dry. Jakken har en helt aftagelig, vandtæt og åndbart D Dry® membran og den ydre overflade er lavet af en perforeret maske. Den Hydra Flux D Tør jakke er ideel til svingende vejrforhold og dens certificerede, komposit beskyttere på skuldre og albuer giver konstant sikkerhed. For at afrunde de tekniske egenskaber, er jakken er designet til at rumme Wave G1 og G2 tilbage beskyttere. En herre version er også tilgængelig.

Materiale:

Hurtig tørt tøj

Boomerang stof

Beskyttelse Shock: Aftagelige sammensatte beskyttere certificeret til EN 1621,1 Standard

Ergonomi:

justering Talje

justering Neck

Wrist justering

Temperatur indstilling:

Aftagelig foring med åndbar vandtæt D Dry® membran: Denne hydrofil polyurethan membran anvendes på D Dry® stof sikrer en ideel forsegling mod uønsket indtrængen af ​​vand og luft. Forhøjet åndbarhed sikrer fordampning af sved under alle vejrforhold.

Generelle egenskaber:

Refleksindsatser

2 udvendige lommer

G1 og G2 skrive rygbeskytter arrangement


Med Dainese Jakke Hydra Flux D-Dry, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Dainese og deres motorcykel produkter, besøg da Dametøj kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. motardinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Dainese Jakke Hydra Flux D-Dry

Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dainese hydra flux d tør lady

-

Smuk jakke, frisk og med god ventilation. Med en 20% rabat-forfremmelse er det god værdi

Fremragende

-

Dette er en AWESOME sommerjakke. Jeg har det i 2 år, fremragende lavet. Det indre lag forhindrer, at vind og vand trænger ind. Kontroller omhyggeligt måltabellen. Jeg er normalt europæisk 36, og jeg købte en 40 der passer godt.

Meget god jakke.

-

Meget god jakke. Meget overkommelig pris.

God vare

-

God vare

Jeg anbefaler

-

En glimrende windbreaker til de kølige sommerdage.

Gennemgang

-

Den vare, jeg købte til min partner, svarer til det, jeg bruger siden begyndelsen af ​​sæsonen. Produkt med fremragende håndværk og pålidelighed. Ekspeditionen var trods købet lavet kort før midten af ​​august regelmæssig. Tillykke med Motardinn.

Specifikation forhåndsvisning

-

For øjeblikket er indvendig vedhæftning perfekt. Passende varm, selvom det ydre materiale er et maske, er det ikke koldt. Det vigtigste er, at det bliver lettet. Der er ingen uforenelighed med rytterjakkens unikke skelet. Du er velkommen til at bære den, jeg vil ikke mærke stressen Goodjob jakke!

Dainese er godt!

-

Dainese lavet, fantastisk! Køb vidunderlige varer !!! Hurtigt blev læderjakker og skjorter mv repareret flere gange !!! Jeg glæder mig til at ankomme !!!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up