up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Jakke Hydra Flux D Dry

Dainese Jakke Hydra Flux D Dry

plus
  • 360Dainese Jakke Hydra Flux D Dry
  • Play videoDainese Jakke Hydra Flux D Dry
  • Dainese Jakke Hydra Flux D Dry
  • Dainese Jakke Hydra Flux D Dry

Dainese Jakke Hydra Flux D Dry

Produktbeskrivelse Dainese Jakke Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry jakke er så let, blød, behagelig og ventileret , da den er sikker og vandtæt, da den har teknologier og materialer, der garanterer fremragende beskyttelse mod enhver vejrforandring, perfekt til dine turnéaktiviteter .

Med denne motorcykeljakke kan du nå hvor du vil, takket være D Dry vandtæt og åndbar membran, der afviser regn og favoriserer intern ventilation. Desuden er Boomerang-stoffet yderst modstandsdygtigt over for slibning og har mikrohuller, der tillader luft at trænge ind og luftcirkulation inde. Det tilføjede også QuickDry-stof, der letter hurtig tørring.

Aftagelige albue- og skulderbeskyttere giver sikkerhed i tilfælde af stød, mens bagbeskyttelseslommen giver dig ekstra sikkerhed, hvis du vil øge niveauerne af selvtillid og pleje. Denne reflekterende jakke gør dig synlig om natten, mens du kører på vejen, og justeringer af nakke, talje og manchetter er ideelle for at undgå, at vinden presser dig. Hydra Flux D Dry jakken er lys og alsidig takket være brugen af ​​de nyeste generationsstoffer, Boomerang og Quick Dry. Jakken har en helt aftagelig, vandtæt og åndbar D Dry membran, og den ydre overflade er lavet af et perforeret mesh. Hydra Flux D Dry jakken er ideel til svingende vejrforhold, og dets certificerede kompositbeskyttere i skuldre og albuer giver konstant sikkerhed. For at afrunde de tekniske egenskaber er jakken designet til at rumme Wave G1 og G2 rygbeskyttere. En kvindelig version er også tilgængelig.

Funktioner:

Sport: Vej

Tilpas: Slank

Waterpoofness: Nej, ja

Temperatur: Summe, Vinter, midt sæson

Vindblokerer: Nej, ja

Materiale:

Hurtigt tørt stof

Mesh stof

Boomerang mesh stof

Stødbeskyttelse:

Aftagelige kompositbeskyttere certificeret til EN 1621.1 Standard

Ergonomi:

Håndledsvolumenregulator

Taljejustering

Halsjustering

Temperaturjustering:

Åndbar og vandtæt D Tør membran

Andre egenskaber:

Reflekterende indsatser

2 udvendige lommer

Lomme til Wave G1 og G2 rygbeskytter


Køb dine egne Dainese Jakke Hydra Flux D Dry til kun 203.99 $. Lavet af Dainese, Dainese Jakke Hydra Flux D Dry er på lager i mange størrelser og farver. Hos motardinn, tilbyder vi de bedste priser på motorcykel. Se et stort udvalg af Jakker i vores Herretøj afdeling.

Funktioner Dainese Jakke Hydra Flux D Dry

Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (14)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt

-

Levering Hurtig størrelse God Bedste kvalitet God Motard Bedst

Godt ~

-

Meget tilfreds. Jeg bruger indkøbscentret næste gang.

Meget godt

-

Kvaliteten af dainese er meget god. Det er en god jakke at have på foråret, sommeren og efteråret. Jeg kan godt lide det pæne design. Det er godt at have endotel.

Fantastisk shopping!

-

Var til en gave af B-Day. God kvalitet til en rimelig pris, skønt en levering blev udført på 3 uger ... Det er værd at købe her.

Fantastisk jakke til varmt vejr

-

Jeg har haft denne jakke et år nu, så jeg føler jeg ved, at det er fordele og ulemper meget godt. Det har god ventilation og er godt konstrueret; lynlåsen er dog lidt lille og fiddly, især med handsker på, mens borrelåsen på kraven holder sig for let til det indre foring - mindre problemer. Det aftagelige vandtætte foring fungerer godt og er en kløft, der skal fjernes - jeg holder det simpelt og lægger det på under, hvis der er brusere. Temmelig meget perfekt til det tropiske nordlige Australien, hvor jeg bor, og bestemt den bedste tekstiljakke, jeg nogensinde har ejet.

Fremragende

-

Fantastisk jakke! Meget sikkert og let ... Tillykke til alt INN-personale, produktet kom hurtigere end forventet og meget godt pakket ...

Anmeldelse

-

Meget let vægt og har stor luftstrøm. Albue beskytter ned til underarmen med god dækning.

Nikkel

-

Fantastisk produkt, testet under hetebølgen, et stort slag af frisk luft med hver åbning af gas.

Perfekt

-

Dainese synonymt med kvalitet. Fremragende teknisk materiale af jakken samt beskyttelse. Anbefales til forårssæsonen. For udskæringerne skal du vælge en større end den, du er vant til at bære

Perfekt jakke

-

Dainese en garanti for kvalitet, fremragende materiale samt beskyttelse. For størrelsen foreslår jeg en større størrelse end den der normalt kler!

God

-

Tak for din fantastiske service!

Meget god ~

-

Det vil bruge hurtig levering og tilfredsstillende produkt selv efter sitet -

God

-

Jakken er fantastisk!

-

Fremragende!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up