up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Jakke Ingen Wind D1

Dainese Jakke Ingen Wind D1

plus
  • 360Dainese Jakke Ingen Wind D1
  • Play videoDainese Jakke Ingen Wind D1
  • Dainese Jakke Ingen Wind D1
  • Dainese Jakke Ingen Wind D1

Dainese Jakke Ingen Wind D1

Produktbeskrivelse Dainese Jakke Ingen Wind D1

Dainese No Wind Layer D1 T-shirt giver vindtæt beskyttelse, uigennemtrængelighed, åndbarhed og termisk isolering, så du kan bære som et mellemlag eller alene under dine daglige aktiviteter i byen.

Denne termiske jakke er designet med Interon-stof, der giver modstand mod vind og vand og indvendig ventilation, så du altid kan føle dig tør og frisk. Det mikropolære stof tilbyder termisk beskyttelse til de vinterdage.

De reflekterende indsatser gør dig synlig i løbet af natten for ekstra sikkerhed, og den ergonomiske pasform garanterer en god justering og komfort med denne cykeljakke . Funktioner:

GENERELLE FUNKTIONER:

Reflekterende indsatser

2 lommer på forsiden

ERGONOMISK:

Ergonomisk pasform

Elastisk stof

Vigtigste materialer:

100% INTERON vindtæt og vandafvisende stof

TEMPERATUR:

Åndbar vindtæt stof

Intern mikropæle at forbedre varmeisolering


Vores Dainese Jakke Ingen Wind D1 er med garanti de originale Dainese. Hvis du handler hos motorcykel, vil du modtage dine Dainese Jakke Ingen Wind D1, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 115.49 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Dainese Jakke Ingen Wind D1

Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk til vinter

-

Ideel til at bære under en jakke i efteråret-vinteren uden at lade vinden passere igennem. Det sidder tæt på kroppen, forstyrrer ikke ridebevægelser og føles ikke oppustet. Overfladen af stoffet på forsiden er glat, så du kan bære det glat, når du bærer jakker oven på hinanden. Da den kan foldes kompakt, er den mere praktisk at bære end at tænde ned. Højde 180 cm, vægt 80 kg, L størrelse køb, optimal størrelse.

Super

-

Bunu aldığınızda kışlık mont almanıza gerek yok .. Şöyleki alpinestars deri montup var yazlık versiyon, kışlığını da alacağıma bunu aldım içine giyiyorum rüzgar vs gecirmez .. pahekt

Dainese ingen vindlag d1

-

Et produkt af høj kvalitet! Ekstremt godt lavet og meget effektivt som mellemlag. Derudover kan den bæres som en lette jakke, når den ikke er som mellemlag, hvilket sparer pakningen af yderligere tøj. Det ser meget smart ud og er ikke ude af plads som fritidstøj. Jeg vil meget anbefale!

Dainese ingen vind lag jakke

-

Dainese ingen vind lag jakke, det er så smuk jakke til undertøj om vinteren

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up