up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Manis D1 55 Back Protector

plus
  • 360Dainese Manis D1 55 Back Protector
  • Play videoDainese Manis D1 55 Back Protector
  • Dainese Manis D1 55 Back Protector

Dainese Manis D1 55 Back Protector

Produktbeskrivelse Dainese Manis D1 55 Back Protector

Dainese Manis D1 55 rygbeskyttelse giver en god følelse af sikkerhed og selvtillid takket være de holdbare, resistente, fleksible og behagelige materialer, der giver dig mulighed for at nyde din motorcykeloplevelse på landevejene . Det er designet til baglængde fra 40 til 45 centimeter .

Crash Absorb kerne kondenserer al energi fra stødet uden at generere yderligere vibrationer for rytteren. Denne motorcykelbeskytter forstærker ventilation takket være perforerede plader såvel som den øger komforten og elasticiteten med polstring og ledte plader.

Denne rygbeskyttelsesmotorcykel har niveau 2-certificering , sideværts og langsgående bøjning, justerbare og aftagelige stropper og fire niveauer af bevægelsesfrihed, så du har ingen undskyldninger for at bruge den og gå ud med al sikkerhed på vejen. Den mest avancerede design karakteriserer denne innovative rygbeskytter, der bryder de klassiske design mønstre, og sætter nye ergonomiske standarder. Den innovative konstruktion løsning giver beskytteren endnu 3 frihedsgrader end beskyttere fra fortiden, således at det nøje replikere alle former af det menneskelige tilbage i typiske motorcykel racing positioner. Beskytteren er i stand til at trække eller skubbe ved bøjning, på denne måde at følge bevægelserne af torsoen.


Det er også i stand til at bøje og vride at følge de sidebøjning kroppens bevægelser. Den sammensatte sandwich er resultatet af 30 års erfaring i design af ryg beskyttere, er de eksterne plader med kontrolleret elastisk tilbagevenden bevægelse fremstillet af polypropylen og koblet til Crash absorbere. Afinal lag af komfort materiale sikrer præcis kobling med overfladen anatomi ryggen. Beskytteren er karakteriseret ved store perforeringer og meget små overflader i kontakt med kroppen for at give maksimal termisk komfort, mens den lette design fuldender designet harmoni af denne revolutionerende system tilbage beskyttelse.Funktioner:


Ydelse Chok:


Tilbage protektor certificeret til CE-Cat. II DA 1621,2 / 2014 lev. 2


Præstationer Vigtigste materialer:


Leddelt eksterne plader med kontrolleret mobilitet, lavet af polypropylen med perforeret og bølgede struktur.

Indre kerne i perforeret Crash Absorber

Lokaliseret komfort polstring


Comfort Ergonomi:


Tilbage protektor med 4 frihedsgrader:

Langsgående stræk

Langsgående bøjning

Torsion

Sidebøjning styret af særlige tensioners


Andre Generelt:


Justerbare og aftagelige stropper

Justerbar lumbal strimmel med dobbelt velcro


Er du på udkig efter Dainese Manis D1 55 Back Protector? Det er motardinn mest solgte vare, din online motorcykel butik. Prisen er 128.49 $, i en begrænset periode! Hos motardinn, får du flest fordele og finde mange flere Dainese, til de bedste priser. Alle vores motorcykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Dainese Manis D1 55 Back Protector

lysposition
Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget godt materiale

-

Dorsal meget rart, god fastgør fulgt tilbage Fremragende

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up