up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex

Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex

Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex

Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex

plus
  • 360Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex
  • Play videoDainese Motorcykel Støvler Germain Goretex
  • Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex
  • Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex
  • Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex
  • Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex

Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex

Produktbeskrivelse Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex

Dainese Germain Goretex støvler tilbyder et upåklageligt og formelt look til dine daglige aktiviteter i byen, hvor du har de tekniske egenskaber ved motorcykelsko , såsom komfort, ventilation og beskyttelse .

Disse motorcykelstøvler er lavet med fuldkornskind , der er mere raffineret, modstandsdygtigt, stift og blødt at røre ved. Goretex-membranen er ansvarlig for at beskytte det indre mod regnvand og holder foden tør og ventileret. Desuden har de nylonhæl og stive indsatser på anklerne, der beskytter foden i tilfælde af stød eller fald.

Designet inkluderer laserindsatser på anklerne og gearskifteren. Disse motorcykelstøvler Dainese kommer med reflekterende indsatser, der holder dig synlig på vejen under dårlige lysforhold. Dainese S. Germain GORE TEX motorcykel ankelstøvler. Certificeret støvler med et elegant, moderne look til bykørsel.


S. Germain GORE TEX ankelstøvler er designet til byens professionelle og aldrig gå ubemærket hen, hvad byen. Lavet af blødt men modstandsdygtig fuldnarvet GORE TEX koskind, disse støvler er CE kategori II-direktivet 89/686 / EØF certificeret. De kommer med forskellige tekniske komponenter, som ikke påvirker den samlede elegant, moderigtigt look såsom stive indsatser på hælene, forstærket indlægssåler, en vandtæt, åndbar GORE TEX membran og laserskårne skær.Funktioner:


Regular fit


Vind blokker


Lukning med lynlås i siden


Reflekterende indsatser


Laser indsætter på gearvælgeren vagt


Laser indsætter på ankler vagt


Temperatur indstilling:

Opbrugt vandtæt Gore Tex membran: GORE TEX mærke PTFE, PU og PTFE-membran, der sikrer en usædvanlig vandtæt forsegling, åndbarhed og slidstyrke for at sikre større komfort selv i kulde og regn.Specifikationer:


Materiale:


Gummisål

Nylonshole

Stive indsatser på anklen

Idro GORE TEX fuldnarvet okselæder


Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex har officiel fabriksgaranti fra Dainese. Som en official Dainese forhandler, alle motorcykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos motardinn, vælger vi kun kvalitets Damesko produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Støvler der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Dainese Motorcykel Støvler Germain Goretex

Farve
Produkttype
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende produkt!

-

Jeg anbefaler. Fremragende pris/kvalitetsforhold!

Dainese germain goretex

-

De er meget behagelige til daglig brug. Meget smuk. De er Goretex kæmpe fordel for mig, fordi jeg kører på al slags vejr.

Botine til motorcyklen og i byen

-

Produkt opfylder mine forventninger, super kvalitet, super komfort. Jeg vil være i stand til at erstatte de foregående, allerede 7 år. På trods af Covid-19 ankom de sikkert, i god timing.

Dainese germain goretex støvler

-

Kvalitetsprodukt, fremragende til vinter og regn. Super konkurrencedygtig pris.

Jeg har dem allerede. endelig!

-

Efter lidt forsinkelse på grund af sort fredag og lignende, har jeg endelig støvlerne. De er præcis, hvad jeg havde forventet, og til en fantastisk pris. Meget glad

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up