`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dainese

Dainese Razon

Dainese Razon

Dainese Razon

Dainese Razon

  • Dainese Razon
  • Dainese Razon
  • Dainese Razon
  • Dainese Razon
  • Dainese Razon
  • Dainese Razon

Dainese Razon

Produktbeskrivelse Dainese Razon

Dainese Razon jakke er den perfekte læderjakke designet til byen, da den tilbyder et elegant og upåklageligt look, så du kan gå fra din motorcykel til dit arbejde med stil uden at gå på kompromis med ventilation, beskyttelse og komfort .

Kuskind læder, bielastisk S1 stof og mikroelastisk indsatser gør denne motorcykeljakke meget modstandsdygtig, holdbar, behagelig og elastisk, hvilket giver fremragende fleksibilitet i dine bevægelser. Derudover har det et desinficeret for , der garanterer åndbarhed og aftageligt termisk for, så du kan bære det på disse vinterdage.

Denne læderjakke til motorcykling inkluderer aftagelige beskyttere på knæene for større sikkerhed i tilfælde af fald. Det inkluderer også muligheden for at placere rygbeskyttere. Det leveres med en jakkebukselukningssystem, og nakken er justerbar.

En aggressiv, sporty look og en umiskendeligt Dainese stil slutte sig sammen i denne ko læderjakke med en stærk personlighed.


Forsynet med co-injicerede skulder beskyttere med aluminium skær og sammensatte beskyttere, en G typen back protector kan integreres i Racing Pelle jakke.


Komfort, ergonomi og funktionalitet er sikret ved elastik skær på halsen, ærmer og sider, og jacketpants fastgørelse lynlås.


Luftindtag på siderne og bryst tillader ideelle indre temperatur kontrol.Features:


Beskyttelse:


- Shock beskyttelse


- Composite beskyttere certificeret efter EN 1621.1/97 Standard


- Co-injicerede skulder med aluminium insertMateriale:


- Koskind


- Slid-og rivestyrke


- S1 stofKomfort:


- Ergonomi


- Jakke-bukser fastgørelsessystem


- Talje justering


- Indstik i stretch


- Elastisk skær


- Krave med elastik indsats


- Temperatur justering


- Luftventilationen i siderne


- Sanitized ® linjeAndre egenskaber:


- Lomme til G1 eller G2 typen rygbeskytter


- Reflekterende skær


- Bløde indsatser


- Indvendig lomme


- Funktionalitet


- 2 udvendige lommer


Dainese Razon har officiel fabriksgaranti fra Dainese. Som en official Dainese forhandler, alle motorcykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos motardinn, vælger vi kun kvalitets Herretøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Jakker der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Dainese Razon

Funktioner
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God kvalitet

-

170 cm 75 kg 50 størrelse God pasform

Meget fint

-

Let og blødt, men meget stabilt

Blusão muito bom!

-

Forro térmico amovível de boa qualidade e com punhos elásticos. Qualidade da pele e acabamentos excelentes. Único aspecto menos favoriserer ét og existência de poucos bolsos interiør. Recomendo para uma utilização no dia-a-dia, com a possibilidade de utilização todo o ano exco nos dias de chuva mais intensa. Sigam en tabela de tamanhos pelo perímetro do peito e não se enganam.

Produkt / service

-

Fremragende produkt!

Forsinket levering

-

Jeg bestilte en jakke på dette websted på 15/01, fordi posten var tilgængelige og til rådighed mellem 19/01 og 23/01. Som det var en fødselsdag til 25/01, det var perfekt. Bortset fra, at den vare ankom 30/01, og det var uden gave til vores ven. Derfor skade på en vare på lager, så er det kun formodninger Grundet tilgængelighed fra leverandøren. Dette har noget forkælet partiet.

Fin frakke!

-

Stilfuld jakke, der passer godt i 't krop. Få logoer på selve hvilket jakken gør en jakke, som du kan bære udenfor motorcykler.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk