up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Rygbeskytter Manis D1 49

plus
  • 360Dainese Rygbeskytter Manis D1 49
  • Play videoDainese Rygbeskytter Manis D1 49
  • Dainese Rygbeskytter Manis D1 49

Dainese Rygbeskytter Manis D1 49

Produktbeskrivelse Dainese Rygbeskytter Manis D1 49

Dainese Manis D1 49 Rygbeskyttelse giver dig en mere sikker oplevelse af motorcykling, fordi den beskytter og holder din rygsøjle og andre organer i nærheden pansret takket være dens resistente og fleksible materialer, der tåler påvirkningen i tilfælde af en ulykke. De er ideelle til baglængde fra 37 til 42 centimeter .

Crash Absorb kerne kondenserer al energi fra stødet uden at generere yderligere vibrationer for rytteren. Denne motorcykelbeskytter forstærker ventilation takket være perforerede plader såvel som den øger komforten og elasticiteten med polstring og ledte plader.

Denne rygbeskyttelsesmotorcykel har niveau 2-certificering , sideværts og langsgående bøjning, justerbare og aftagelige stropper og fire niveauer af bevægelsesfrihed, så du har ingen undskyldninger for at bruge den og gå ud med al sikkerhed på vejen. Den mest avancerede design karakteriserer denne innovative rygbeskytter, der bryder de klassiske design mønstre, og sætter nye ergonomiske standarder. Den innovative konstruktion løsning giver beskytteren endnu 3 frihedsgrader end beskyttere fra fortiden, således at det nøje replikere alle former af det menneskelige tilbage i typiske motorcykel racing positioner. Beskytteren er i stand til at trække eller skubbe ved bøjning, på denne måde at følge bevægelserne af torsoen.


Det er også i stand til at bøje og vride at følge de sidebøjning kroppens bevægelser. Den sammensatte sandwich er resultatet af 30 års erfaring i design af ryg beskyttere, er de eksterne plader med kontrolleret elastisk tilbagevenden bevægelse fremstillet af polypropylen og koblet til Crash absorbere. Afinal lag af komfort materiale sikrer præcis kobling med overfladen anatomi ryggen. Beskytteren er karakteriseret ved store perforeringer og meget små overflader i kontakt med kroppen for at give maksimal termisk komfort, mens den lette design fuldender designet harmoni af denne revolutionerende system tilbage beskyttelse.Funktioner:


Ydelse Chok:


Tilbage protektor certificeret til CE-Cat. II DA 1621,2 / 2014 lev. 2


Præstationer Vigtigste materialer:


Leddelt eksterne plader med kontrolleret mobilitet, lavet af polypropylen med perforeret og bølgede struktur.

Indre kerne i perforeret Crash Absorber

Lokaliseret komfort polstring


Comfort Ergonomi:


Tilbage protektor med 4 frihedsgrader:

Langsgående stræk

Langsgående bøjning

Torsion

Sidebøjning styret af særlige tensioners


Andre Generelt:


Justerbare og aftagelige stropper

Justerbar lumbal strimmel med dobbelt velcro


Vores Dainese Rygbeskytter Manis D1 49 er med garanti de originale Dainese. Hvis du handler hos motorcykel, vil du modtage dine Dainese Rygbeskytter Manis D1 49, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 122.49 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Dainese Rygbeskytter Manis D1 49

lysposition
Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Hurtig levering

-

Det er ekspreslevering

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up