up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Rygbeskytter Wave 11 D1 Air

plus
  • 360Dainese Rygbeskytter Wave 11 D1 Air
  • Play videoDainese Rygbeskytter Wave 11 D1 Air
  • Dainese Rygbeskytter Wave 11 D1 Air

Dainese Rygbeskytter Wave 11 D1 Air

Produktbeskrivelse Dainese Rygbeskytter Wave 11 D1 Air

Dainese Wave 11 D1 Air Back Protector er designet til ryttere med baglængde fra 40 til 45 centimeter . Det tilbyder stor komfort takket være dets termoformede skum og strukturer samt god energiabsorption i tilfælde af en ulykke.

Aluminiumskernen med en honeycomb-ramme og Crash Absorb-systemet er meget modstandsdygtig over for slag og undgår rebound af energi. Disse motorcykelbeskyttere har en termoformet understøtningsstruktur med dobbelt densitet , lændesamling og termoformet polyethylenskumfor, der giver en behagelig og tilpasset pasform bag på hver rytter.

Polypropylenpladerne har en perforeret og bølget struktur for at give bedre mobilitet og ventilation. Den indvendige foring af et polyesternet, lændestroppeforingen og de dobbeltstrikkede bælter styrker åndbarhed og elasticitet. Endelig garanterer de justerbare og aftagelige stropper en god pasform til disse motorcykelvagter med niveau 2-certificering . De højeste niveauer af beskyttelse, lette vægt, ergonomi og ventilation skelne denne racing rygbeskytter udviklet med forslag fra konkurrencedygtige motorcykel racing største mestre. Homologeret til EN 1.621,2 Standard Niveau 2, dette tilbage protektor har stive eksterne bølgede plader til bedre energi indvirkning distribution og en letvægts kerne af aluminium honeycomb og Crash absorbere. Ergonomi og kørekomfort er garanteret takket være forbundne puder, en patenteret lændestøtte fælles, perforering af strukturen, brug af åndbart stof, og muligheder rigelig justering volumen.Funktioner:


Ydelse Chok:


Tilbage protektor certificeret til EN 1621,2 / 2014 Standard (Lev. 2)


Præstationer Vigtigste materialer:


Eksterne plader polypropylen med perforeret og bølgede struktur

Aluminium honeycomb ramme og Crash Absorber


Comfort Ergonomi:


Lumbar band med dobbelt justering strop

Liner i termoformet polyurethanskum

Justerbare og aftagelige stropper

lumbal fælles


Komfort Temperatur:


Liner inde igen i polyester mesh stof

Lumbal strimmel liner og seler i dobbelt jersey

Eksterne perforerede puder


Find Dainese Rygbeskytter Wave 11 D1 Air på lager og til den absolut bedste pris. Besøg motardinn, din online butik, med motorcykel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Dainese Rygbeskytter Wave 11 D1 Air her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Dainese Rygbeskytter Wave 11 D1 Air

lysposition
Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kvalitetsprodukt

-

Jeg kan virkelig godt lide produktet, og sælgeren er virkelig korrekt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up