up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

plus
  • 360Dainese Street Rocker D WP
  • Play videoDainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D Vandtætte støvler er designet til de ryttere, der ønsker et vintage look takket være effekten skabt af læderstoffet med perfekte finish, uden at opgive beskyttelsen, komforten og uigennemtrængeligheden , funktioner, der er nødvendige i det daglige liv.

Disse motorcykelstøvler Dainese har et fuldkornet kuskind læder stof , poleret og med delikate finish, der giver den gamle touch. Desuden har de en D WP indre membran, der afviser vandets virkning og holder foden tør og ventileret.

Designet af denne vandtætte bagagerum med mellemstang indeholder en gummisål til fremragende greb, reflekterende detaljer, der gør dig synlig om natten og stive indsatser på ankelen for at beskytte foden i tilfælde af fald. Dainese Street Rocker D WP herre motorcykel sko. Disse certificerede sko er lavet af høj kvalitet koskind men kan bæres i al slags vejr takket være en vandtæt, åndbar membran.


Uanset om du er en café racer, en sand rocker eller en fan af vintage, Street Rocker D WP sko er ideel for dig.

Disse sko er et unikt produkt fremstillet af blødt, fuldnarvet top kvalitet koskind, som er en særlig behandling og hånd efterbehandling processer, der gør hvert par unik.


Street Rocker D WP sko er, CE - Kategori II-direktivet 89/686 / EØF certificeret, og bortset fra den fremragende beskyttelse, som stive hæl skær og forstærkede indersåler, er velegnet til alle vejrforhold takket være en indre, vandtæt, åndbar D WP membran.Funktioner:


Regular fit

Vind blokker

Lukning med snørebånd

Reflekterende indsatser

Vintage effekt Hand børstet skjul

Temperatur indstilling:

Vandtæt D Wp interiørSpecifikationer:


Materiale:


Gummisål

Nylonshole

Stive indsatser på anklen

Fuldnarvet koskind læder


Dainese Street Rocker D WP er en vare der hører til Hverdag kategorien indenfor Herresko, i din motorcykel butik, motardinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online motardinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Dainese Street Rocker D WP? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til motorcykel, lavet med den største passion.

Funktioner Dainese Street Rocker D WP

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kvalitets ridesko

-

Jeg købte dette for 2 år siden, og jeg bruger det stadig indtil nu, fin pasform, min fod føles sikret, læder er gode og holdbare sko

Dainese street rocker d vandtæt første indtryk

-

Fremragende første indtryk. Lad os se, hvordan de opfører sig i det lange løb. Kvaliteten af huden er tilsyneladende fantastisk. Vigtig note, jeg foreslår, at du følger størrelsespolitikken til punkt og prikke, da antallet du skal vælge er 1 til 2 størrelser over det, de normalt bruger. Endelig bare en reparation af leveringstiden for produkterne, faktisk noget at forbedre, da der er konkurrenter, der leverer 48H efter bestilling.

Street rocker

-

Meget fint..

Godt udseende og flot montering

-

Dainese Street Rocker D Vandtæt er lidt strammere end andre Dainese sko, men samme størrelse kan anvendes. Mere end jeg troede, læder er stivhed, håber gradvist at det bliver blødt, selvom rytteren kan føle sikkerhed for deres fod med soliditet.

Var god!

-

Udseendet og størrelsen var god. Det var endnu bedre at kunne købe det billigt, og jeg vil gerne købe det igen, hvis jeg har mulighed!

Godt

-

Godt produkt som beskrevet på nettet. Konkurrencedygtig pris

Mod efterår og vinter!

-

Cool!

Dainese street rocker d

-

Stor kvalitet

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up