up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese
360

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

plus
  • 360Dainese Street Rocker D WP
  • Play videoDainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D Vandtætte støvler er designet til de ryttere, der ønsker et vintage look takket være effekten skabt af læderstoffet med perfekte finish, uden at opgive beskyttelsen, komforten og uigennemtrængeligheden , funktioner, der er nødvendige i det daglige liv.

Disse motorcykelstøvler Dainese har et fuldkornet kuskind læder stof , poleret og med delikate finish, der giver den gamle touch. Desuden har de en D WP indre membran, der afviser vandets virkning og holder foden tør og ventileret.

Designet af denne vandtætte bagagerum med mellemstang indeholder en gummisål til fremragende greb, reflekterende detaljer, der gør dig synlig om natten og stive indsatser på ankelen for at beskytte foden i tilfælde af fald. Uanset om du er en café racer, en sand rocker eller en fan af vintage, Gade Rocker D WP sko er ideelle til you.These sko er et unikt produkt fremstillet af blødt, fuldnarvet top kvalitet koskind, der udsættes for særlig behandling og hånd efterbehandling processer som gør hvert par unique.Street Rocker D WP sko er, CE - Kategori II-direktivet 89/686 / EØF certificerede, og bortset fra den fremragende beskyttelse, som stive hæl skær og forstærkede indlægssåler, er ideelle til alle vejrforhold takket være en indre, vandtæt, åndbar D WP membran.Funktioner:


By: Livsstil

Fit: Regular

vandtæthed: Ja

Temperatur: Winter

Vind blokker: Ja


Materiale:


Gummisål

Nylonshole

Stive indsatser på anklen

Fuld grain koskind læder


Ergonomi:


Lukning med snørebånd


Temperatur indstilling:


Vandtæt D Wp interiør


Andre karakteristika:


Reflekterende indsatser

Vintage effekt Hånd børstet skjul


Godkendelse:


Sko certificeret CE-Cat. II 89/686 / EØF Direktiv


På tilbud nu, Dainese Street Rocker D WP til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos motardinn, Kan du finde udstyr til Herresko, extra mange Hverdag. Vi har mange forskellige Hverdag, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Dainese Street Rocker D WP

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Kvalitets ridesko

-

Jeg købte dette for 2 år siden, og jeg bruger det stadig indtil nu, fin pasform, min fod føles sikret, læder er gode og holdbare sko

Dainese street rocker d vandtæt første indtryk

-

Fremragende første indtryk. Lad os se, hvordan de opfører sig i det lange løb. Kvaliteten af huden er tilsyneladende fantastisk. Vigtig note, jeg foreslår, at du følger størrelsespolitikken til punkt og prikke, da antallet du skal vælge er 1 til 2 størrelser over det, de normalt bruger. Endelig bare en reparation af leveringstiden for produkterne, faktisk noget at forbedre, da der er konkurrenter, der leverer 48H efter bestilling.

Var god!

-

Udseendet og størrelsen var god. Det var endnu bedre at kunne købe det billigt, og jeg vil gerne købe det igen, hvis jeg har mulighed!

Dainese street rocker d

-

Stor kvalitet

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up