`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dainese

Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

  • Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants
  • Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants
  • Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

Produktbeskrivelse Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

Fremragende ergonomi og høj komfort for træk turisme lang: TravelGuard bukser er designet til at tilfredsstille selv de mest krævende motoriske motorcyklister fra synspunkt af komfort, selv når står over for en lang rejse med ugunstige vejrforhold og lave temperaturer.


TravelGuard bukser tilbyde gode alsidighed takket være den vandtætte og åndbare GORE TEX membran, aftagelig termisk foring og ventilationskanaler langs lårene, der vil forbløffe dig for den fremragende bevægelsesfrihed er sikret ved de elastiske Mugello stof mellemværker og patenterede Microelastic kryds på knæene.


Udstyret med højde justerbar stive beskyttere på knæ, samt de ekstraordinære bløde Pro Shape vagter på siderne, bygget i et innovativt materiale i stand til at tilpasse sig perfekt til kroppen og tilbyder en energi absorption forholdet påvirkninger / vægt langt bedre end enhver konkurrent Disse bukser er også tilgængelige i Lady versionen og kombineres til at skære Master, Ice Evo og Zima Lady jakker.Funktioner:


Regular fit

Vandtæthed

Vind blokker

Jakke bukser fastgørelsessystem: Fastgørelse af jakke til bukserne ved lynlås stiger både ergonomi og komfort ved at fjerne enhver mulighed for luft infiltration og sikre en korrekt pasform begge beklædningsgenstande til kroppen i enhver situation.

Lynlås til kalv

Talje justering

Justerbar højde af knæbeskyttelsen

Temperatur indstilling:

Opbrugt vandtæt GORE TEX membran: Denne membran kombinerer komfort åndbarhed med en langvarig vandtæt forsegling og beskyttelse mod vinden. Tøj med dette er lavet til at passere den strengeste Gore regn test, der simulerer langvarige regn betingelser med horisontal og vertikal vind vindstød op. Takket være avancerede designet teknikker, garanterer maksimal beskyttelse under langvarige intense regn betingelser dette tøj.

Ekstern stof med vandmodstand behandling

Aftagelig termisk foringSpecifikationer:


Materiale:


Hurtig tørt tøj

Mugello stof: Dette stof med god modstandsdygtighed over for slid og ælde er lavet i Micro Nylon og Elastomer stof. Denne nye strækning produktgarantier forhøjet komfort takket være dens evne til at udvide og derefter vende tilbage til sin oprindelige form, på denne måde tilbyde bæreren større bevægelsesfrihed. Protector behandling, udviklet ved anvendelse af nanoteknologi til tekstil efterbehandling, eliminerer behovet for tøj, der skal stryges og tillader egenskaber oiland vandafvisende skal genvindes gennem lufttørring alene.

Duratex stofTeknologi:


Shock Protection:


Aftagelige sammensatte beskyttere certificeret til EN 1.621,1 Standard:


Pro Shape bløde beskyttere certificeret til standard EN 1.621,1 på sider:

Med deres specielle konstruktion, sammensatte beskyttere på skuldre, albuer og knæ homologeret til EN 1.621,1 Standard tilbud forhøjet beskyttelse. En stiv ydre plastikskal absorberer og distribuerer energi effekt over protector er hele overfladen takket være et patenteret reticulate struktur, der også byder på lavere tykkelse og vægt. Indersiden af ​​beskytteren i polyethylen med høj densitet skum har hævet deformerbarhed og høj formhukommelse tilbageholdelse, der sikrer større komfort ved tilpasning til bærerens krop, som også betjenes af perforering på ydersiden, der øger åndbarhed.


Hos motardinn har vi kun høj kvalitets motorcykel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants? Er heldet med dig! Vi har motardinn i vores online Herretøj katalog og Bukser, vi tilbyder motorcykel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget glad

-

Meget komfortable bukser, der leverer, hvad de lover. Bøde i et lidt køligt vejr, har brugt dem som 4 grader Celsius og op til 15 grader Celsius med foret uden at følge ubehag, havde det komfortabelt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk