up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

DMD
360

DMD Åben Ansigtshjelm Årgang HD

plus
  • 360DMD Åben Ansigtshjelm Årgang HD
  • Play videoDMD Åben Ansigtshjelm Årgang HD
  • DMD Åben Ansigtshjelm Årgang HD

DMD Åben Ansigtshjelm Årgang HD

Produktbeskrivelse DMD Åben Ansigtshjelm Årgang HD

Standard CE 22.05.

Funktioner:

Fiberglass Shell

2 forskellige skal til perfekt pasform og maksimal kompaktitet

Aftagelig og vaskbar liner

Integrerede snaps til Visors / Shields

Polstret hækrem med dobbelt D-ring lukning

ECE Homologation

VIGTIG NOTE

Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser ECE / ONU R22.05, så det kan kun bruges i lande, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 er godkendt. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05, og afskrækker brugen heraf i disse lande. Ved denne meddelelse er køberen opmærksom på denne kendsgerning og forpligter sig derfor til ikke at bruge hjelmen på et område, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 ikke er godkendt under forudsætning af, at den anvendes i disse lande , afstå fra at kræve ansvar og / eller kompensation til TRADEINN i tilfælde af ulykker eller skader af nogen art. Denne hjelm er især ikke beregnet til brug i USA eller Canada for ikke at opfylde kravene i disse lande.


DMD Åben Ansigtshjelm Årgang HD har officiel fabriksgaranti fra DMD. Som en official DMD forhandler, alle motorcykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos motardinn, vælger vi kun kvalitets Hjelme produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Jet der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner DMD Åben Ansigtshjelm Årgang HD

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up