`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dmd

Dmd Vintage

  • Dmd Vintage
  • Dmd Vintage
  • Dmd Vintage

Dmd Vintage

Produktbeskrivelse Dmd Vintage

Standard CE 22.05.

Funktioner:

Fiberglass Shell

2 forskellige skal til perfekt pasform og maksimal kompaktitet

Aftagelig og vaskbar liner

Integrerede snaps til Visors / Shields

Polstret hækrem med dobbelt D-ring lukning

ECE Homologation

VIGTIG NOTE

Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser ECE / ONU R22.05, så det kan kun bruges i lande, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 er godkendt. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05, og afskrækker brugen heraf i disse lande. Ved denne meddelelse er køberen opmærksom på denne kendsgerning og forpligter sig derfor til ikke at bruge hjelmen på et område, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 ikke er godkendt under forudsætning af, at den anvendes i disse lande , afstå fra at kræve ansvar og / eller kompensation til TRADEINN i tilfælde af ulykker eller skader af nogen art. Denne hjelm er især ikke beregnet til brug i USA eller Canada for ikke at opfylde kravene i disse lande.


Dmd Vintage er det perfekte udstyr, for at nå dine motorcykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Jet og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Hjelme varer er på tilbud. Find dem i motardinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Dmd, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Dmd Vintage

Produkt klasse
Godkendelse
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (22)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk

-

Super værdi for pengene, let og meget god lydisolering. Dybest set gode ting!

Utrolig hjelm

-

DMD Vintage hjelmen passer utroligt godt og føles fantastisk at have på! Snaps tæt sammen med et boble skjold! Hurtig forsendelse til Canada, vil anbefale!

Vidunderlig hjelm

-

Jeg modtog den matte sorte hjelm i går, og jeg indså straks, at det er en kvalitetshjelm, der er omhyggeligt lavet. Meget god finish i hver detalje og perfekt følelse, når du bruger den. Seriøs og ansvarlig service, meget tilfreds.

Meget godt

-

Dette er en flot hjelm, perfekt.

Tilladt hvor?

-

Er hjelmen tilladt i Holland, England, Frankrig?

vore eksperters svar

Hej, denne hjelm har ECE-22.05 godkendelsesattesten gyldigt for det europæiske område. Tak for dit spørgsmål

Godt produkt

-

Min ordre ankom meget godt konditioneret, og til tiden fungerede opfølgningen meget godt, og hjelmen opfylder mine forventninger. Tag en størrelse, der er større til dette produkt, fordi det strammes lidt.

Evaluering af hjelm

-

Fremragende kvalitet. Meget overkommelig pris. Jeg anbefaler. Tak skal du have.

Super smuk

-

Storslået hjelm, meget god kvalitet, opmærksom og tilgængelig kundeservice, seriøs levering med colissimo post .... TAKK

Superb

-

Hjelmen er fantastisk! Form, størrelse, stil og grafik er virkelig fremragende! Hurtig levering, top kvalitet og upåklagelig service! Jeg anbefaler både sælgeren og produkterne! Jeg er super tilfreds !!

Et meget godt produkt

-

Produktet er ankommet hurtigt og af meget god kvalitet

Strømfald

-

Produktet ankom meget hurtigt og i perfekt stand. Chat opmærksomhed var også øjeblikkelig.

Hurtig modtagelse og kompatibelt produkt

-

modtages hurtigt på trods af den aktuelle situation, kompatibelt produkt

Meget god

-

Tilfreds med mit køb, men jeg har allerede denne hjelm. Så hvad angår komfort, vidste jeg, hvad jeg købte. For dårligt, jeg modtog ikke den selvklæbende ryglås til at fikse elastikken til et par briller. Ellers hurtig forsendelse nikkel

Perfekt

-

super profit

Upåklagelig

-

Meget tilfreds med dette produkt. RAS.

Anmeldelse

-

Vidunderlige hjelm mødte alle mine forventninger. Kundeservice var fremragende og holdt mig orienteret om pakkens fremskridt.

Komfortabelt og lille

-

Meget komfortabelt og lille produkt, du kan tage det, mens det ikke bruges uden ubehag.

Godt, godt og billigt

-

perfekt

Hvid dmd hjelm

-

Rettidig levering Hjelmen kom efter kun to dage og er perfekt, ligesom i beskrivelsen. Uovervindelig pris. Mindeværdig oplevelse.

M i den mindre ydre skal?

-

M kommer M altid som M1, så i den mindre ydre skal?

Den mindst stædige

-

Fremragende hjelm, næsten lige så fin som en bandit, men godkendt. Hvis du vil have en jethjelm uden at kigge på atommyr, så er det det du leder efter.

Vintage dmd

-

kvalitet og meget god pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk