`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Portable Friction Mount

  • Garmin Portable Friction Mount
  • Garmin Portable Friction Mount

Garmin Portable Friction Mount

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Garmin Portable Friction Mount

Stabilitet og mobilitet alt i én! Vores bærbare friktion mount Sikrer på instrumentbrættet med en ikke skid bund, og de bøjelige uædle forme til at passe enhver streg. Traveling? Fold ned den integrerede arm til opbevaring og let flytte beslaget fra køretøj til køretøj.

Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos motardinn, din online specialist i motorcykel udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Understøtter varer fra Garmin. Kig efter motorcykel varer, der står under Garmin Portable Friction Mount. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Garmin Portable Friction Mount

Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Garmin gps-understøttelse

-

godt modtaget sender korrekt og hurtig endnu ikke prøvet.

Garmin

-

Fem stjernet produkt. Stabil og praktisk støtte. Jeg testede og bruger det dagligt. Øvelse er værd at hver krone af omkostningerne. Jeg anbefaler det!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk