`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatt

Leatt Fusion 3.0 Adult

Leatt Fusion 3.0 Adult

  • Leatt Fusion 3.0 Adult
  • Leatt Fusion 3.0 Adult
  • Leatt Fusion 3.0 Adult
  • Leatt Fusion 3.0 Adult

Leatt Fusion 3.0 Adult

Produktbeskrivelse Leatt Fusion 3.0 Adult

En anden nyskabelse fra Leatt, den første kombination hals og overkrop protektor for voksne ryttere. Fusion vest 3,0 CE-certificeret hals og CE-certificeret kropsbeskyttelse omhandler, at rytterne er meget modtagelige for brystet, side, skulder, ryg og nakkeskader. Leatts verdenskendte hals tandbøjle teknologi blev opfundet af traumer kirurg, og motorcykel racer, Dr. Chris Leatt. De Fusion par denne prisbelønnede hals beskyttelse med ny, stødabsorberende, 3DF skum teknologi til at skabe et behageligt og godt udluftet overkroppen protektor med ingen konkurrent. Side entry design betyder, at der ikke er noget hul i den forreste beskyttende plade yderligere hjælpe med at beskytte ryttere sårbare brystet.Funktioner:


Første nogensinde integreret hals og overkrop beskyttelse til voksne

3 dimensionelle designet til perfekt pasform

Let at bruge, ingen værktøj, dimensionering justeringer for en præcis pasform

Flanke beskyttelse

Letvægts

Stor komfort

Godt ventileret


Leatt Fusion 3.0 Adult er det perfekte udstyr, for at nå dine motorcykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Kropsbeskyttelse og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Beskyttelser varer er på tilbud. Find dem i motardinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Leatt, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Leatt Fusion 3.0 Adult

Alder
lysposition
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk