`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatt

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Produktbeskrivelse Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Fra de biomedicinske ingeniører og medicinske medarbejdere i Leatt forskningslaboratorier kommer en 100% ny nakkestag til 2014. Vi mener, at 5,5-nakkestag er virkelig den mest teknologisk avancerede nakkestag i verden. Den CE-certificerede 5,5-halsstag afbalancerer behovene for komfort, effektivitet og sikkerhed ved at give større bevægelsesfrihed og tilpasning til nærmere at imødekomme behovene fra øverste niveau kørere, mens Leatts engagement i sikkerhed sikrer, at de vigtigste sikkerhedsfunktioner, der er ført af Leatt, er indbygget i hver bandage.

Kernen i, hvad der får vores nakkestivere til at fungere, er Alternativ Load Path Technology (ALPT), og for at ALPT skal fungere optimalt, skal nakkestiverne passe korrekt. Justerbarheden, der er indbygget i alle Leatt-nakkestag, er ikke kun for komfort, men for at sikre en korrekt pasform, der hjælper med at optimere effektiviteten af din nakkestag. Vi mener, at ingen andre nakkestivere kan justeres så de passer til ryttere såvel som en Leatt. SureFit-regulatorerne foran og bagud kan indstilles til din personlige kropsform, uden værktøj, på mindre end 30 sekunder. Stolen kan også justeres efter behov for voksende børn eller når den bæres med forskellige beklædningsgenstande.

For at optimere pasningen yderligere har den nye og forbedrede CoreFlex bagerste thoraxstiver en eksklusiv funktion, der gør det muligt at justere den til 4 indstillingsvinkler. Dette gøres med en simpel elastomer kofanger, der kan indstilles til 0, 5, 10 eller 15 grader i sekunder. 5.5 har sænket sideområder, under øret, der øger komfort og bærbarhed, især på børn, mindre staturerede ryttere og ryttere med kortere halse.

En simpel pop off skulderpude, der kan hæve eller sænke din stag, så den passer til din halslængde eller hjelmfælgsprofiler. Både for- og bagfunktionen har det nye splittede design, der fremmer bredere spredning af energi, der overføres til kroppen og har ny formstøbt polstring for større komfort. Det halvstive chassis er fleksibelt og justerbart nok til at passe til de fleste rytternes kropsform, mens strukturen forbliver stiv nok til at hjælpe med at transmittere energi under en påvirkning, mens flere konstruerede brudspunkter og sammenbrudzoner bøjes eller brydes væk ved forudbestemte stressniveauer for at hjælpe med at bidrage til en riders sikkerhed.

Den nye og forbedrede CoreFlex bagerste thoraxstiver er mere behagelig end nogensinde og har stadig det konstruerede brudspunkt øverst, der giver det mulighed for at bryde væk i visse alvorlige påvirkninger. Hvis den er brudt, kan denne fjederben købes som en erstatningsdel og let udskiftes. Stiveren er foret med den samme bløde polstring som på alle overflader, der kører mod din krop, og denne beskyttende polstring er på stagkanterne vendt indad mod det bløde væv i nakken. Den indsprøjtede skumpolstring er mere holdbar og lettere at rengøre end nogensinde før og designet til at imødekomme brugerdefinerede klistermærkesæt.


Funktioner:

Udviklet af en læge og Bio Medical-ingeniører og testet af nogle af de hurtigste cykel- og motorcykelcyklister i verden.
Helt nyt chassis-design lavet af glasfiberforstærket polyamid
Ny slående platform til hjelmkanten for øget bevægelsesfrihed på hovedet og hjelmen
5-vejs justerbarhed
Skub SureFit-regulatorer foran og bag for at sikre optimal pasform
4-vinklede bagerste thoraxstiverjustering passer til flere kropsformer
Justerbar over skulderhøjden for at optimere bevægelsesfriheden for forskellige halslængder og hjelmfælgsprofiler
Skulptureret, delt front for forbedret komfort og pasform
Ny og forbedret CoreFlex split bagerste thoraxstiver er mere behagelig og designet til at arbejde med kroppens naturlige bevægelser
Thoracic bagstiver er konstrueret til at knipse af, inden der udsættes for stort pres på ryggen
Nyt og forbedret lavprofil åbent / luk system med en fjederbelastet trykknap
Let at bruge nødudløsningsmekanisme til sårede kørere
Udviklet udskæring af kragben til at hjælpe med at holde din hjelm og stag væk fra dine mest skrøbelige knogler
Injiceret skumpolstring på overfladen er mere holdbar, lettere at rengøre og designet til at imødekomme brugerdefinerede klistermærkesæt
Luftstrømningsribber i polstret sikrer optimal ventilation
Sammenklappelig bagakselstiver for lettere pakning
Gratis, valgfri, klar brystrem medfølger
To voksne og en junior størrelse

Yderligere information:

Kraveben udskåret sektion
Konstrueret snap af thoraxstiver
Indbygget Leatt-beskyttelse leveret af Leatt-patenterede ALPT
Biomekanisk justerbarhed til individuel ergonomi
Reservedele til rådighed


Hvis du vil købe de bedste Beskyttelser fra Leatt, har du fundet det bedste sted, motardinn. Hos motardinn, har vi kun de bedste mærker, som Leatt, så du kun får de bedste motorcykel, til de bedste priser. Kig selv efter i motorcykel og Neck Brace GPX 5.5 Junior. Bestil nu og modtag dine Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior, inden for et par dage.

Funktioner Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Alder
lysposition
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk