up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Midland

Midland Soft Case for Iphone4

plus
  • Play videoMidland Soft Case for Iphone4
  • Midland Soft Case for Iphone4

Midland Soft Case for Iphone4

Produktbeskrivelse Midland Soft Case for Iphone4

Startende fra dag fastsættelse din smartphone eller din GPS på styret af din 'to hjul "vil ikke være et problem længere Midland introducerer en ny komplet serie af resistente indehavere vand for at beskytte dine enheder - dine rejsefæller! - Fra regn, mudder og støv.


Enten du har en GPS eller en smartphone er det ligegyldigt: Midland steder til din rådighed 9 forskellige modeller Alle disse modeller leveres med en resistent holder vand og to forskellige fastsættelse systemer til rørformet og ikke rørformede styr inkluderet i packaging.The kun universelle fastsættelse systemer på markedet!


Indehaverne er lavet af robust materiale og den brede skærm er touch screen, at tillade anvendelsen af ​​dine enheder i løbet af din ridings og under alle vejrforhold!


Deres installation på styret er meget enkel takket være den medfølgende justerbare beslag thatcan drejes 360 °, så skærmen er altid til din synsvinkel.Funktioner:


IPhone4


Soft Case


VandtætPakken indeholder:


Vandtæt holder, 2 montagesystemer: en til rørformet styr og en til ikke rørformet styr


Find din pris på Midland Soft Case for Iphone4 og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Elektronik tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Understøtter og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos motardinn.

Funktioner Midland Soft Case for Iphone4

Farve
Underkategorier

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up