up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nexx
360

Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy

Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy

Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy

plus
  • 360Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy
  • Play videoNexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy
  • Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy
  • Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy
  • Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy

Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy

Produktbeskrivelse Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy

Specifikationer:

TRI COMPOSITE Shell (Fiberglas, Carbon and Aramidic) ECE / 22 05 CoolMax Indvendig foring Blødt polstring anti-sved og anti-allergisk stof Justerbar polstring og aftageligt foring Vaskbart foring PC Lexan Visor skjold Integreret Sunvisor med let åben mekanisme Indvendig Sunvisor 80% mikro metrisk spænde.

* Hjelme leveres altid med en gennemsigtig skærm.

VIGTIG NOTE.

Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske forskrifter ECE / ONU R22.05, så den kan kun bruges i lande, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 er godkendt.

TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er omfattet af denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05, og fraråder brugen af denne i disse lande.

Ved hjælp af denne meddelelse er køberen opmærksom på denne kendsgerning og forpligter sig derfor til ikke at bruge hjelmen på et område, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 ikke er godkendt og påtager sig ansvaret for dens anvendelse i disse lande , afviser at kræve ansvar og / eller erstatning til TRADEINN i tilfælde af ulykke eller skade af nogen art.

Især er denne hjelm ikke beregnet til brug i USA eller Canada for ikke at opfylde kravene i disse lande ..
Hvis du er på udkig efter motorcykel udstyr, findes det hos Nexx. Hos motardinn, kan du købe masser af tilbehør til Jet, så du kan udøve din sport optimalt. Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Nexx Åben Ansigtshjelm X.70 Groovy

Farve
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Rigtig god hjelm

-

Fantastisk hjelm og rigtig god butik!

Perfekt !

-

Hej, først om produktet: fejlfrit håndværk, føles vidunderligt behageligt på hovedet. Jeg målte 57 cm hovedomkreds, og den passer nøjagtigt med størrelse 57, flot og tæt! Alt er fint. Og til butikken: Respekt, jeg var skeptisk, om hjelmen ville ankomme til tiden, for det var min tur kort før min fødselsdag, men bestilte lørdag aften, levering onsdag (og det fra Spanien!) Fantastisk!

Det er en god hjelm

-

Det er godt lavet til prisen. Jeg er glad for, at jeg købte den. Størrelsen ser ud til at være den samme størrelse som Arai og Shoei.

Hjelmanmeldelse

-

Min nye NEXX Groovy-hjelm er nu blevet testet i meget kraftigt regn - og fungerede godt med kun et par drypper, der kommer gennem visiret. Jeg er imponeret over dets lave støjniveau - meget bedre end min tidligere Nolan-hjelm

Følelse af størrelse

-

Jeg købte en hjelm for første gang europæiske producenter. Fordi det blev opnået ved oplysninger, at en række "vestlige mennesker og bedre, der har købt en størrelse end normalt, fordi der er en anden form af hovedet i den japanske.", Er normalt, men er S, har vi fået lov til at købe M Det var. Der er en lille smule hård læge. Kun lidt. Det er ikke, at det ikke kan bruges, kan jeg ikke lide smerte. Bedste er på en to-size kana .... På vejen for Japan ved ikke, om de mennesker, der køber hjelmen af ​​denne producent er kun til stede enten én, men jeg tror, ​​at hvis referencen. Efter naturligvis produkt til ankom uden nogen problemer, forventet ankomstdato også var perfekt. Også vi gerne vil bruge. (Faktisk, jeg købte den anden anden hjelm i .L størrelse.)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up