`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nexx

Nexx X.70 Groovy

Nexx X.70 Groovy

Nexx X.70 Groovy

Nexx X.70 Groovy

Nexx X.70 Groovy

  • Nexx X.70 Groovy
  • Nexx X.70 Groovy
  • Nexx X.70 Groovy
  • Nexx X.70 Groovy
  • Nexx X.70 Groovy
  • Nexx X.70 Groovy
  • Nexx X.70 Groovy

Nexx X.70 Groovy

Produktbeskrivelse Nexx X.70 Groovy

Specifikationer:

TRI COMPOSITE Shell (Fiberglas, Carbon and Aramidic) ECE / 22 05 CoolMax Indvendig foring Blødt polstring anti-sved og anti-allergisk stof Justerbar polstring og aftageligt foring Vaskbart foring PC Lexan Visor skjold Integreret Sunvisor med let åben mekanisme Indvendig Sunvisor 80% mikro metrisk spænde.

* Hjelme leveres altid med en gennemsigtig skærm.

VIGTIG NOTE.

Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske forskrifter ECE / ONU R22.05, så den kan kun bruges i lande, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 er godkendt.

TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er omfattet af denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05, og fraråder brugen af denne i disse lande.

Ved hjælp af denne meddelelse er køberen opmærksom på denne kendsgerning og forpligter sig derfor til ikke at bruge hjelmen på et område, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 ikke er godkendt og påtager sig ansvaret for dens anvendelse i disse lande , afviser at kræve ansvar og / eller erstatning til TRADEINN i tilfælde af ulykke eller skade af nogen art.

Især er denne hjelm ikke beregnet til brug i USA eller Canada for ikke at opfylde kravene i disse lande ..
På udkig efter Nexx X.70 Groovy? Kig ikke mere! motardinn tilbyder et stort udvalg i Jet modeller. Opdag vores nye Hjelme tilbud, hos motardinn. Lavet af Nexx, dette Jet produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Nexx X.70 Groovy

Produkt klasse
Godkendelse
Vægt
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Det er en god hjelm

-

Det er godt lavet til prisen. Jeg er glad for, at jeg købte den. Størrelsen ser ud til at være den samme størrelse som Arai og Shoei.

Hjelmanmeldelse

-

Min nye NEXX Groovy-hjelm er nu blevet testet i meget kraftigt regn - og fungerede godt med kun et par drypper, der kommer gennem visiret. Jeg er imponeret over dets lave støjniveau - meget bedre end min tidligere Nolan-hjelm

Følelse af størrelse

-

Jeg købte en hjelm for første gang europæiske producenter. Fordi det blev opnået ved oplysninger, at en række "vestlige mennesker og bedre, der har købt en størrelse end normalt, fordi der er en anden form af hovedet i den japanske.", Er normalt, men er S, har vi fået lov til at købe M Det var. Der er en lille smule hård læge. Kun lidt. Det er ikke, at det ikke kan bruges, kan jeg ikke lide smerte. Bedste er på en to-size kana .... På vejen for Japan ved ikke, om de mennesker, der køber hjelmen af ​​denne producent er kun til stede enten én, men jeg tror, ​​at hvis referencen. Efter naturligvis produkt til ankom uden nogen problemer, forventet ankomstdato også var perfekt. Også vi gerne vil bruge. (Faktisk, jeg købte den anden anden hjelm i .L størrelse.)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk