`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport HiGums Box 20 Units

  • Nutrisport HiGums Box 20 Units
  • Nutrisport HiGums Box 20 Units

Nutrisport HiGums Box 20 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport HiGums Box 20 Units

Kulhydraterne er baseret på energimetabolisme, så det vil være en grundlæggende del af en atletsk kost, fordi de fungerer som 'brændstof' til træning, hvilket er afgørende for atletisk præstation.

Blokke HiGUMS leverer kulhydrater i form af halvfaste portioner, der er let at tygge og fordøje. Et godt alternativ til at opretholde korrekt kulhydratindtagelse under træning og sikre, at du spiser de kalorier, der er nødvendige for at opretholde ydeevnen og forsinke starten af den frygtede 'væg'.

Blandt dets ingredienser kan vi finde frugtsaft naturlig (tilvejebringe rig kulhydratfruktose, lavt glykæmisk stof), forgrenede aminosyrer (BCAA'er. L Leucine, L isoleucin og L valin, der er nødvendige for at forhindre spild af muskler og forsinke træthed), Sodium og kalium (uundværligt i ydeevne for deres involvering i mekanismerne til muskelkontraktion og afslappende elektrolytter), vitaminer (forbedrer energieffektivitet gennem deltagelse i stofskifte).

Derudover indeholder Cola- og Citrus-smagene koffein for at øge ydeevnen ved at stimulere det centrale nervesystem, så muskelarbejdskapaciteten forbedres.

Hvorfor skulle du tage dem?
HiGUMS Blocks er løsningen for enhver atlet, der kræver et højere energiindtag under fysisk træning, uanset intensitet og varighed, da muligheden for at opdele indtaget i forskellige afsætningsmuligheder kan tilpasse deres forbrug til den enkeltes behov.

varianter
Citronsyre (med koffein), Cola (med koffein) og røde bær (koffein).

ingredienser
Sucrose, glukosesirup, naturlig frugtsaft (7%), geleringsmiddel (pectin), surt middel (citronsyre), stabilisator (Sorbitol), forgrenede aminosyrer (L Leucine, L isoleucin, L Valine), mineraler (Chlorid-kalium, natriumchlorid), vandfri koffein 1,2, vitaminer (L ascorbinsyre, nicotinamid, riboflavin, pyridoxinhydrochlorid, Thiaminhydrochlorid), Aroma, farvelægning (E 100) 1 (E 150c) 2 (E 120) 3.

allergener
Det indeholder ikke allergifremkaldende ingredienser.

Ydeevne
Taske med 5 enheder.

Sådan bruges
HiGums tager en pakke (5 enheder) og energiforsyning under træning.Udforsk alle Sundhed og helse varer, som du kan finde hos motardinn, det kunne være Nutrisport HiGums Box 20 Units. køb dine nu Nutrisport HiGums Box 20 Units og spar penge på Suplementación deportiva produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Nutrisport, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Nutrisport HiGums Box 20 Units. Hos motorcykel? Tak til motardinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Sundhed og helse, til alt tænkelig sport.

Funktioner Nutrisport HiGums Box 20 Units

Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk