`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport Outdoor Bar 20 Units

  • Nutrisport Outdoor Bar 20 Units
  • Nutrisport Outdoor Bar 20 Units

Nutrisport Outdoor Bar 20 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport Outdoor Bar 20 Units

Beriget med en kombination af kulhydrater hurtig og langsom absorption, er denne energibar ideel til at genopfylde den energi, der forbruges under træning, så de kan opretholde maksimal intensitet gennem hele sessionen. Takket være det afbalancerede forhold mellem enkle og komplekse sukkerarter forhindres mulige toppe af blodsukker, så er de ansvarlige for den frygtede 'tilbagevendende virkning', hvor energitilgængeligheden synker ved at formidle insulinets aktivitet. Dets ingredienser energisk karakter fremhæver også Medium Chain Triglycerider (kendt som MCT, Medium Chain Triglycerider). MCT'er metaboliserer hurtigt fedtstoffer, der let assimileres og umiddelbart giver et bidragskalorier. Denne type fedt absorberes ikke i fedtvæv og er meget gavnlig for udholdenhedsatleter, der er kendetegnet ved fysisk slid, der bringer intensiteten af dine træninger og / eller konkurrencer. Det har afsluttet energiindtagelse med en kombination af magnesium (170 mg pr. Bar) og kalium (230 mg pr. Bar), specielt velegnet til at forhindre forekomst af kramper i sportsgrene som triathlon, hvor svedtendens og muskelspild resulterer i tab af disse mineraler, så nødvendigt til fysisk præstation.Endelig fremhæver proteinindholdet, så nødvendigt for at bevare muskelmasse og forhindre katabolisme under træningen. For at bedst mulig tilpasse sig behovene hos udholdenes atleter giver OutDoor Bar unhedged tilstrækkelige mængder vitaminer, der tillader hurtig bedring under løbet og på sin side være i stand til at fortsætte med at træne intenst.


Hvis du vil købe de bedste Sundhed og helse fra Nutrisport, har du fundet det bedste sted, motardinn. Hos motardinn, har vi kun de bedste mærker, som Nutrisport, så du kun får de bedste motorcykel, til de bedste priser. Kig selv efter i motorcykel og Outdoor Bar 20 Units. Bestil nu og modtag dine Nutrisport Outdoor Bar 20 Units, inden for et par dage.

Funktioner Nutrisport Outdoor Bar 20 Units

Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk