`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr

  • Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr
  • Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr

Produktbeskrivelse Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr

Bidrag af isoleret valleprotein med kulhydrater. Forgrenede aminosyrer, L glutamin AKG, citrullin malat, magnesium og vitaminer til genopretning indsats.

Sammensætning pr dosis (40 g):

Muskel genopretning:

Protein Isolat (14,8 g):

Protein er den grundlæggende næringsstof for muskel opsving. Af alle de mulige kilder, den "isoleret protein" tilvejebringer en rig kilde af forgrenede aminosyrer og fremragende biotilgængelighed. Den er let absorberes og fremskynder opsving.

Kulhydrater (20,0 g):

Kombinere kulhydrater kortkædede og langkædede at sikre genopfyldning af indskud glykogen så effektiv som muligt. Kulhydrater er den energi bunden af ​​kroppen, så det vil være afgørende for at genvinde den energi niveauer forbruges af uddannelse og / eller konkurrence for at bevare intensiteten af ​​træning dag efter dag.

L glutamin (1,0 g):

L Glutamin er den mest rigelige i muskelvæv, dermed sin betydning i processen med regenerering af musklen aminosyre. Det fremmer også udskiftning af muskel glykogen, øger cellulære hydrering og forhindrer katabolisme.

Bcaas (1,0 g):

Transplantatet aminosyrer (BCAA) er 3 (L leucin, L isoleucin og L valin) og spiller en vigtig rolle i muskel oprensningsprocesser. Stimulere muskel proteinsyntese tillader optimal genvinding og har også en anti katabolsk effekt.

Taurin (500 mg):

Taurin er en meget rigelig i muskelvæv også deltager i processen med afgiftning aminosyre. På denne måde, det fremmer muskel regenerering og bortskaffelse af affald under træning.

Magnesium (150 mg 50% ADT *):

Mineral meget vigtig både i energi metabolisme processer og mekanismer muskel sammentrækning og afslapning. Af denne grund, dens erstatning er afgørende, hvis vi skal undgå muskelkramper.

afgiftning:

Arginin ketoglutarat alfa (660 mg):

Som en forløber for nitrogenoxid (NO) oxid arginin alpha ketoglutarat fremmer strømmen af ​​næringsstoffer til musklerne og større iltning til hurtig og effektiv inddrivelse.

Citrullin Malate (500 mg):

Den citrullin malat hjælper til at afgifte kroppen ved fjernelse af ammoniak og mælkesyre produceres under træning og fungerer også mod frie radikaler genereret under sport.

antioxidant:

Vitamin C (30 mg 50% ADT *):

C-vitamin er en antioxidant vitamin med en stor magt inden for stofskiftet. Som et resultat, C-vitamin beskytter os mod interne slid genereret af motion og bremser aldring og degenerative processer.

beskyttelse:

Vitamin B1 (0,7 mg), B2 (0,8 mg) og B6 (1 mg) (50% ADT *):

B-vitaminer er involveret i de processer af absorption af mange næringsstoffer, er afgørende for energiproduktion (derfor er det vigtigt, opfyldning efter fysisk anstrengelse) og styrke nervesystemet og immunsystemet (blandt andre funktioner).

* RDA: anbefalede daglige tilførsel

Sådan bruger

Opløs 40g (fuld meter) i 250 ml (et glas) vand umiddelbart efter øvelsen.

Ydeevne

Pot 800g, kuverter og 240 ml flasker.


Hvis du står og mangler en Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Sundhed og helse udstyr fra mærker som Nutrisport, er produceret af de bedste materialer. Nutrisport er eksklusiv design motorcykel er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr i dag!

Funktioner Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr

Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk