up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley

Oakley L-Frame MX Goggles

plus
  • Play videoOakley L-Frame MX Goggles
  • Oakley L-Frame MX Goggles

Oakley L-Frame MX Goggles

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Oakley L-Frame MX Goggles

En enkelt partikel af sand kan tage ned verdens bedste rytter. Vi manipuleret dette specialiserede Sand Goggle med lukkede celler ansigt skum for at holde fine partikler fra infiltrere rammen og angribe din vision. Den leveres med en klar linse for svagt lys og en grå linse til medium til stærkt lys. Oakleys grå linse giver sandere farvegenkendelse til at hjælpe dig spot trail kanter og spredt vegetation, der kan udgøre en fare. Lavet af den højeste kvalitet optisk kvalitet Lexan® er linserne hårdt coated på ydersiden for at minimere skrabe og anti dug behandlet på indersiden for uovertruffen ydeevne. Stroppen er mønstret med vores unikke Kulsyreholdige grafik og underskrevet med en rød statisk ikon. Når du er dunkende gennem rytmegruppe og sporet bliver til fuzz, dens fordi din kontaktlinse har reddet. Vi har designet MX L Frame ™ til at passe over din brillestyrke så du kan lade kontaktpersonerne i deres sag. Den komfortabelt fleksible O Matter stel er monteret med en ikke slip silikone behandlet rem. Disse beskyttelsesbriller er fuldt kompatible med ATFM halvmaske og Oakley standard tearoff-system (sælges separat).Tecchnologies:


High Definition Optics


Er du interesseret i Oakley L-Frame MX Goggles? Så skynd dig ind til motardinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Oakley L-Frame MX Goggles. Oakley er det bedste indenfor motorcykel. Eksklusive Beskyttelser, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Oakley L-Frame MX Goggles

Farve
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up