up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem flecha

Red Chili

Red Chili

Afdelinger

Dametøj

Alle ( Red Chili )

Om Red Chili

Siden starten i 1996 har Red Chili stået for klatresko af klatrere til klatrere. Siden da har der været en masse eksperimenter, udvikling, test, kassering, forbedring, drik vin, forbandelse, fejring og klatring. Det har været en lang og lærerig rejse fra de første designs i Uwes garage til nutidens modeller, som er lavet i det moderne skoværksted i Isny im Allgäu! Feedback fra atleter og klatrere har altid været meget vigtigt for os, som det er nu. Der sker meget i klatrescenen. Nye discipliner og specialiseringer skaber nye krav. Vi reagerer på disse nye krav med vores tekniske viden samt innovative teknikker og materialer.
Vi kan reagere hurtigt på ændringer, fordi vores udvikling finder sted på stedet og implementeres i vores egen workshop. At være så tæt holder os fleksible, og vi kan hurtigt og nemt prøve og implementere nye ideer. Vi er forpligtet til at tilbyde produkter, der er klart udviklet af klatrere til klatrere. I vores daglige forretning betyder det konstant at arbejde på nye ideer og lejlighedsvis bryde med konventionen. Samtidig sikrer vores interne design og udvikling, at kvaliteten er korrekt. Og et sted imellem tester vi selv og klatrer i vores sko. Fordi vi alle er begejstrede klatrere og kampesten ... og du kan bemærke det! Uanset om du møder os i klatrestationen eller ved kløften, skal du have os på telefonen eller holde vores produkter i din hånd.

clouse menu Luk