`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rudy project

Rudy project Spinhawk

  • Rudy project Spinhawk
  • Rudy project Spinhawk
  • Rudy project Spinhawk

Rudy Project Spinhawk

Produktbeskrivelse Rudy project Spinhawk

Rudy Project Spinhawk er livsstil briller med en stor sporty look, som også kan bæres, når afslappende væk fra banen. De ekstraordinære tekniske egenskaber, i virkeligheden, giver dem, der bærer disse briller et? Teknisk Cool? og vinde appel. Spinhawk briller er båret af vindere og alle dem, der vover at være innovative i deres udseende så godt. Den Spinhawk design er resultatet af en klog kombination af elementer hentet fra Rudy Project? S stilistiske arv, elementer, som har sikret succesen med den italienske virksomhed, og nye markante detaljer, der skaber en unik og tidløs stil.Teknologi:


Spinhawk betyder også teknologi. Denne model faktisk anvender Multilaser Rp Optics sollinser, udviklet ved hjælp af en speciel proces, hvor overfladen af ​​linsen er givet et ekstremt tyndt "spejl" behandling; dette reducerer visuel stress, giver total beskyttelse mod UV-stråler og garanterer en virkelig cool look. Disse briller kan også udstyres med både ImpactRx recept linser, topniveau tilpassede korrigerende linser fra Rudy Project interval (fotokromiske og brudsikkert). Reduktion i visuel stress med Multilaser spejlet sol linser 100% beskyttelse mod skadelige UVA, UVB stråler Fås med effektive Polar3FX polariserede linser.


Velkommen til vores Rudy project Spinhawk, speciale tilbud! Har du brug for motardinn, eller have nye motorcykel udstyr. motardinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Rudy project og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Beskyttelser.

Funktioner Rudy project Spinhawk

Køn
Alder
Linsekategori
Glastype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt trekkinn

-

% 100 Orjinale trekkinn

Rudy spinhawk

-

Almindelig hurtig levering og god produktpris. Solbriller sædvanlig høj standard fra Rudy. Ingen klager.

Rudy

-

Легкие, удобные, линзы высокого качества!

Meget godt!

-

Meget lys og praktisk. Stor værdi.

Fremragende oplevelse

-

Muligvis den bedste skibsfart jeg nogensinde har set. Bestilt punktet på mandag 11:00 (koreansk tid), og modtaget varen ons eftermiddag. Det tog kun 53 timer fra at klikke til at modtage posten (spanien til korea). Guys, ikke klage for forsinkelserne med den faste rutefart. Opgrader til DHL shipping, og du ll få det inden for en uge for sikker.

Fremragende oplevelse

-

Crazy fast shipping oplevelse nogensinde! Jeg bestilte punkt på mandag 11:00 (koreansk tid) og modtage det på ons 05:00 (koreansk tid). Det var fra Spanien. For sikker jeg anbefale dette websted, og jeg vil bruge shipping metode DHL igen. Bare fantastisk!

Perfekt

-

alle store

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk