up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Rukka
360

Rukka Handsker R Star Goretex Carbon

Rukka Handsker R Star Goretex Carbon

Rukka Handsker R Star Goretex Carbon

plus
  • 360Rukka Handsker R Star Goretex Carbon
  • Play videoRukka Handsker R Star Goretex Carbon
  • Rukka Handsker R Star Goretex Carbon
  • Rukka Handsker R Star Goretex Carbon
  • Rukka Handsker R Star Goretex Carbon

Rukka Handsker R Star Goretex Carbon

Produktbeskrivelse Rukka Handsker R Star Goretex Carbon

Specifikation:

Fuldt vand og vindtæt og åndbar Gore Tex-handsker

Fuld læderhandsker

Ekstra varme til koldere ridningsforhold med lysisolering

Fleeceforing med 2 i 1 teknologi

Knuckle beskyttelse af kulstof

Scaphoid beskyttelse med

Super stof

Visiret visker i venstre hånd


Find masser af motorcykel varer fra Rukka, altid på lager og til den bedste pris. Hos motardinn, din online motorcykel butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Rukka Handsker R Star Goretex Carbon, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Rukka Handsker R Star Goretex Carbon

Farve
Køn
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Det bedste for gt

-

Efter at have prøvet mere end ti par handsker forbliver denne oven på det, jeg har prøvet til min brug. Dette er mit andet par. Jeg havde lånt mit første par ud til en person, der havde en alvorlig motorcykelulykke. Hænderne kom ud intakte !!! og handskerne knap beskadiget. Jeg er i Canada, så tre fjerdedele af året er det ret sejt, så disse handsker er perfekte. Til sommeren tager det endnu et par !! Meget godt lavet, behagelig, fleksibel ... en dobbelt indvendig tykkelse, som vi kan klare, afhængigt af om vi har opvarmede greb eller ej. Meget meget godt designet i alle detaljer ... Jeg anbefaler ....

Perfekt produkt til quebec canada

-

Efter at have forsøgt flere mærker af god kvalitet handsker, der altid manglede lidt noget. RUkKKA R Star er de bedste handsker jeg har båret til dato. I Quebec er morgenen om efteråret kold, og handsker er de første jeg bærer og fryser ikke mine fingre. Jeg oplevede også 2 timers kørsel under en mere intens og jeg blev helt tør. Så Bravo Rukka

De bedste handsker derude

-

Tidligere havde jeg købt billige handsker og jeg havde bare nok af at fryse fingre. Så jeg sprøjtede ud og købte disse Rukka handsker. Når sætte dem på de straks fit lun. De har holdt mine fingre varme og knastør hele vinteren 2015/2016 og ITs nu nærmer sig slutningen af ​​marts. Temperaturerne i London er faldet under frysepunktet på et par gange. På de fleste jeg gøre time lange drev til at arbejde, og jeg har været mere end tilfreds med disse handsker. Læderet er kvalitet, de er godt lavet og gøre dine hænder føler sig beskyttet. Indeni er der to rum, hvor du kan sætte dine hænder. En for varme og den anden, hvis du skal have mere af en følelse af greb føler, men jeg bare tendens til at bruge varmen del som jeg føler jeg har nok greb. De Lad være føle sig alt for omfangsrigt. Rukka er en finsk virksomhed, og så du kan garantere, at de vil være godt lavet, og de ved, hvad de taler om, når det kommer til koldt vejr! En vigtig faktor for at holde dine fingre varme er også at holde resten af ​​kroppen varm, så sørg for at have nogle gode baser lag for at holde din kerne kropstemperatur op. Hvis du ikke gør dette fingrene får kold, hvad der nogensinde type handsker du har. Disse handsker er steget i pris siden jeg købte dem, men det er nok fordi folk har cottoned på hvordan geniale de er.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up