`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Schuberth

Schuberth C4 Pro Swipe

  • Schuberth C4 Pro Swipe
  • Schuberth C4 Pro Swipe
  • Schuberth C4 Pro Swipe

Schuberth C4 Pro Swipe

Produktbeskrivelse Schuberth C4 Pro Swipe

SCHUBERTH C4 PRO er det nye benchmark for de mest krævende turister og racere. Det kombinerer banebrydende teknologier med højeste kvalitet: Hjælmen med en kompakt form, som Barely ligner en flip up hjelm. De nye indvendige beslag og optimeret akustik gør SCHUBERTH C4 PRO til en yderst behagelig flip up hjelm. Ingen wobbling, lavt lydniveau uanset hvad hastigheden. Kompatibel med det usynlige SC1 kommunikationssystem.

Roligt og behageligt:

Standarder omdefineret: fornyet akustik og pasform gør C4 PRO CARBON, C4 PRO og C4 BASIC de mest stilfulde og mest komfortable flip up hjelme, som SCHUBERTH nogensinde har bygget. Takket være optimeret nakkepolstring og støjreduktion omkring de mekaniske vedhæftede dele, opnår C4 PRO ca. 85 dB (A) ved 100 km / t på en nøgen motorcykel.

Ekstremt behagelig at bære takket være sømløs hovedpolstring og integrerede riller til briller

Hjelmen passer sikkert og komfortabelt: Coolmax® interiøret er Öko Tex 100 certificeret, aftageligt og vaskbart

Overlegen luftcirkulation takket være flerkanalsventilation

FOR EN KØLEHOVED: INTERIOREN:

Coolmax® foringen er designet til at sikre en sikker og behagelig pasform af hjelmen. Stofferne er vaskbare, antibakterielle og hurtigtørrende. Den sømløse hovedpolstring og integrerede riller til briller gør hjelmen yderst behagelig at bære. God luftcirkulation takket være flerkanalsventilation giver yderligere køling til hjelmbrugeren. Naturligvis er beklædningen certificeret i henhold til Öko Tex 100, samt aftagelig og vaskbar.

Ventilationen sikrer endnu mere luft at trække vejret på:

Et komplekst flerkanaligt ventilationssystem inde i hjelmskallen sikrer en behagelig luftstrøm.

Indløb i panden og nedre visorområder sikrer et højt niveau af luftcirkulation og hjælper med at holde hovedet køligt.

Ekstra stor anti-tåg indsats linse:

Forhindring af tågning har aldrig været så simpel takket være Pinlock® anti-tågeindsatslinsen.

Til et bredt synsfelt, selv i en sporty ridestilling.

Optisk klasse 1: visir (ingen forvrængning) med hurtig ændring funktion

Integreret solskærm, frit justerbar i sekunder

PINLOCK120® anti-tågeindstikslinsen leveres som standard: de ultimative PINLOCK® anti-tågeindsatser giver optimal ydelse

Plug & play:

Kompatibel med SC1 STANDARD og ADVANCED kommunikationssystemer som standard takket være

integreret antenne

forudinstalleret højttaler

mikrofon til optimal Bluetooth® og radio modtagelse.

Højteknologi, hvor sikkerhed er bekymret:

Hjelmskalmen De unikke fremstillingsmetoder, der anvendes til hjelmskaller på SCHUBERTH, sikrer lav vægt og sikrer optimal stabilitet. Direct Fiber Processing (DFP) er en af SCHUBERTHs innovationer. Det indebærer, at en endeløs spole af glasfiber bliver skåret i stykker af en robot og blæst ind i en form. En præcist defineret mængde harpiks tilsættes til præformen og komprimeres derefter ved højt tryk i en opvarmet form for at skabe en usædvanlig højstyrkeskel.

Multi-delkonstruktionen af den indvendige skal muliggør fremragende kraftabsorption og derved øger sikkerheden.

Altid en klar udsigt !:

For at sikre vores kunder den bedst mulige ridning og slidoplevelse, har vi som standard inkluderet en PINLOCK anti-tågindsats som vores C4 PRO.

Kun ved løbende at teste vores produkter kan vi opfylde vores egne kvalitetskrav og garantere vores kunders tilfredshed.

SCHUBERTH håber du har en behagelig rejse!

PRECISE FIT. SIKKER FIT:

Motorhjelmen opfylder teststandarden ECE 22.05, hvilket betyder at den kan bruges i hele Europa. Hjelmen er tilgængelig i størrelser XS til 3XL. Dette er velegnet til hovedomkreds fra 52 til 65 centimeter.


ECE 22.05 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Schuberth C4 Pro Swipe har officiel fabriksgaranti fra Schuberth. Som en official Schuberth forhandler, alle motorcykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos motardinn, vælger vi kun kvalitets Beskyttelser produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Hjelme der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Schuberth C4 Pro Swipe

Alder
Hjelmtyper
Godkendelse
Lukkesystem
Vægt
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende produkt og service!

-

Fremragende produkt, bedste hjelm med anvendte kvalitetsmaterialer. god servicelevering,

Fremragende produkt og service!

-

Det er et meget godt produkt, jeg kan sige det er den bedste hjelm, høj kvalitet på de anvendte materialer, og serviceleveringen var hurtig og fremragende. En uge fra Spanien til Rumænien med GLS.

Fremragende

-

Hjelmen er af meget høj kvalitet, og servicen er hurtig og effektiv!

Produkt og service

-

Fremragende produkt og service!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk