`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Schuberth

Schuberth R2 Dyno

Schuberth R2 Dyno

Schuberth R2 Dyno

Schuberth R2 Dyno

  • Schuberth R2 Dyno
  • Schuberth R2 Dyno
  • Schuberth R2 Dyno
  • Schuberth R2 Dyno
  • Schuberth R2 Dyno

Schuberth R2 Dyno

Produktbeskrivelse Schuberth R2 Dyno

Det være sig en nøgen cykel, roadster, sportscykel eller racecykel, den nye R2 er det rigtige for ethvert hoved og enhver cykel.

Gratis visir:

Registrer din R2, så giver vi dig et gratis tonet visir ud over SCHUBERTH 5 ÅRS STANDARD GARANTI¹. Visiret er lavet af ridsebestandigt polycarbonat, er let og kan udskiftes uden værktøj.

Full Face Motocycle Hjelm Fuldt udstyret:

Integreret antenne, forudinstallerede højttalere og mikrofon Ideelt designet til det nye kommunikationssystem SC1

Alt for ultimativ bærekomfort

Perfekt pasform og ShinyTex® innerfor i høj kvalitet med sømløs hovedpude

Sikre et køligt hoved

Ventilation med indløb i panden og hakeområder samt et indviklet kanalsystem

Passer perfekt. Passer sikkert:

Motorcykelhjelmen er i overensstemmelse med teststandarden ECE R 22.05 og kan derfor bruges i hele Europa.

High Tech, hvor sikkerhed er bekymret:

Den unikke metode til fremstilling af skaller, der bruges af SCHUBERTH, giver lav vægt kombineret med optimal stabilitet. Direct Fiber Processing (DFP) er en innovation udviklet af SCHUBERTH.

Det involverer en endeløs glasfiber, der skæres i stykker af en robot og blæses i en form. Denne præform bages under højt tryk i en opvarmelig form med tilsætning af en nøjagtigt defineret mængde harpiks til frembringelse af en usædvanligt solid skal.

Den indvendige forings konstruktion i flere dele muliggør enestående kraftabsorption og forbedrer derved sikkerheden.

For at sikre et køligt hoved: den indre foring:

ShinyTex® indre for er designet til at sikre en sikker og behagelig pasform. Stofferne er hurtigtørrende, vaskbare og antibakterielle. Den sømløse hovedpude garanterer fremragende bærekomfort. God luftcirkulation gennem flerkanalsventilation giver ekstra køling for brugeren. Naturligvis er det indre foring Öko Tex 100 certificeret, aftageligt og vaskbart.

Sikkerhedsteknologi:

Nødpuderne til hurtig frigivelse kan fjernes om nødvendigt i en hurtig bevægelse, hvilket gør det let at tage hjelmen af.

Reflekterende overflader på hjelmen gør rytteren endnu mere synlig i mørke.

Den sikre dobbelt D-fastgørelse justerer hjelmens pasform igen, hver gang den bæres.

Frisk luft:

Friskluftindtag i panden og hakeområdet sikrer, at luftcirkulationen inden i hjelmen forbliver behagelig på alle tidspunkter. Flerkanalsventilationen af R2 giver et koldt hoved under hver tur.

Sc1: Den næste generation af kommunikation til C4 og R2:

Kommunikation, tale i telefon, brug af satnav, lytte til musik - kommunikation bliver nu også meget enkel på motorcyklen.

Ekstremt nem installation og usynlig teknologi: Kommunikationsenheden sidder fast i kanten af hjelmen og er helt skjult. Mikrofon og højttalere er forudinstalleret i hjelmen.


ECE 22.05 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Hvis du er på udkig efter motorcykel udstyr, findes det hos Schuberth. Hos motardinn, kan du købe masser af tilbehør til Hjelme, så du kan udøve din sport optimalt. Schuberth R2 Dyno fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Schuberth R2 Dyno

Køn
Alder
Hjelmtyper
Godkendelse
Lukkesystem
Vægt
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk