`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shad

Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

  • Shad Comfort Seat Suzuki GSR750
  • Shad Comfort Seat Suzuki GSR750
  • Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

Produktbeskrivelse Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

Reference SHS0G721C.

Et to-personersæde med tekniske egenskaber, såsom et 15% forøgelse af kontaktfladen for rytter og passager, hvilket forbedrer ergonomi og komfort:

brug af den nye 3D BIELASTIC FOAM-teknologi, der tilbyder mere elasticitet og modstand, absorberer vibrationer og dæmper rebound:

deformeres ikke over tid og er ikke følsom over for temperaturændringer.

Intelligent skum med høj densitet i høj kvalitet.

Forseglede vandtætte sømme.

Central kanal for at reducere trykket og en sædebase 100% ny og forbedret.

Sædet inkluderer for første gang i SHAD STYLE-serien forbedringer i basen, lavet af GMPU, et polyurethan-materiale stift og med fiber, der bruges i konkurrencecykler.

Dette materiale giver sædet mere modstand mod ridser eller slid, men med lavere vægt.

Desuden har sæderne en blød berøringspolstring, hvilket betyder, at mellem skummet og foringen er et lille skum termoseglet til foringen for at give en bedre og blødere finish.

Funktioner:

Forseglede sømme.

Specifikationer for vandtætte materialer:

Bredde:

31 / Højde:

69 / dybde:
Shad Comfort Seat Suzuki GSR750 findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online motorcykel butikken, Shad Comfort Seat Suzuki GSR750 lignende produkter. Vores udvalg i Sadler produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Shad komfortsæde suzuki gsr750

-

Sædet giver mulighed for væsentligt længere kørsel uden træthed end traditionelle. Sidste weekend, med korte intervaller på cyklen sad i 6 timer uden megen træthed i slutningen af ​​ryggen;). På den oprindelige sadlen, desværre i mit tilfælde træthed kom langt tidligere (efter 2 timer allerede begyndt solidt spinde). En eller anden måde udføre fejlfrit, sædet er mere end den oprindelige trailer er også noget anderledes formet (synes at være bredere), især i den del af brændstoftanken. Med hensyn til køb, alt gik hurtigt og gnidningsløst. Jeg anbefaler en butik, samt sæde Shad Suzuki GSR 750.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk