up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Shad

Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

plus
  • Play videoShad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600
  • Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600
  • Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

Compatible models: Yamaha Fazer FZ6 600 2004-2010

Reference SHY0F7000.

Seat designed and developed exclusively for FAZER 600, with a specific design which ameliorates ergonomics and comfort, an increase contact rider and passenger seat surface and with BIELASTIC FOAM Technology (independent comfort areas).

Specifications:

- Backrest included.

- Width:

35 / Height:

74 / Depth:

- Sealed Seams.

- Waterproof Materials.Hvis du vil lære mere omkring Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600, eller andre varer fra Shad i Komponenter kategorien af motardinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine motorcykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Sadler kollektioner, du kan vælge motorcykel fra Shad, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fantastisk produkt

-

STORT PRODUKT OG SUPER ANBEFALET MOTARDINN SÆLGER TAK

Top sadel

-

Jeg er virkelig tilfreds med det, sadlen er meget mere behagelig end den originale sadel af FZ6 Top Product passer godt og ser ud og føles i høj kvalitet.

Værd at opgradere

-

Så jeg har lige skiftet fra standard fz6s til Shad comfort-sæde, og efter at have kørt i flere timer er der en enorm forskel. Jeg kunne ikke køre længere end ca. 1 time på standardsædet uden ubehag, det skyde sæde jeg kunne ride i timevis uden noget ubehag. Værd at købe og hurtig forsendelse, gå ikke uden.

Effektivitet og kvalitet

-

Meget behageligt produkt, godt materiale og gode finish. Hurtig levering, let shopping og uden besvær.

Meget godt

-

Pakke blev hurtigt modtaget hjemme hos mig. Godt pakket og kompatibelt produkt. God kvalitet, medfølgende monteringsvejledning. Bare monter låsekroken på den nye sadel.

Shad sæde til 2005 fz6

-

Fremragende sæde. Perfekt pasform og finish. Vær tålmodig med Motardinn, jeg fik ikke et produkt før en måned efter bestilling. Jeg fandt ud af, at det ikke var dem, produktet blev holdt i tolden. Fantastisk pris !!

Godt sæde

-

Meget tilfreds med købet. Forskellen med serien er bemærkelsesværdig. Meget mere behageligt. Forsendelsen var hurtig. Det langsomme transportfirma.

Fz 600

-

God sadel til god pris o Hurtig levering, meget nem montering bare for at flytte en beslag fra den gamle sadel

Anbefales

-

Sella virkelig behagelig, jeg har ikke mere smerte til korsbenet. meget blødt sæde, ikke glat. på anfordring er det mere 'big forhold til den oprindelige, men meget rart at se. anbefales! Her er hensigtsmæssig prisen! Andre hjemmesider sælge den til en høj pris.

Super kvalitet

-

Jeg er meget tilfreds med sadlen, allerede 200 km uden smerter, det oprindelige sadlen, det ikke var så. Kan nogen Yamaha Fazer Anbefal 600 chauffører sadlen. Motorcykel: Yamaha Fazer FZS 600, RJ074

Shad sæde

-

Meget tilfreds med sædet, ser godt ud.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up