up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Shad

Shad SL03 Waist Pack

Shad SL03 Waist Pack

Shad SL03 Waist Pack

Shad SL03 Waist Pack

plus
  • Play videoShad SL03 Waist Pack
  • Shad SL03 Waist Pack
  • Shad SL03 Waist Pack
  • Shad SL03 Waist Pack
  • Shad SL03 Waist Pack

Shad SL03 Waist Pack

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Shad SL03 Waist Pack

Nyttig talje, designet til at reducere stress på rygmusklerne og rygsøjlen under ridning under lange ture takket være den justerbare rem og polstret ryg.

Med stor kapacitet til at bære alle dine væsentlige ting og også kameraer eller andre gadgets.Funktioner: Polstret tilbage eller for en større beskyttelse af personlige ejendele og brugerkomfort. Hovedrum:

Karabinhage til nøgler, 3 penneholdere og et netrum med elastisk fastgørelse. Lynlås med modstandsdygtige trækkere, der er egnede til brug med handsker. Stor ydre lomme med inderlomme med lynlås.

2 rum til at have ejendele pænt. Lynlåse med lynlås, med plads til 5´´ mobiltelefoner. Flere reflekterende dele for sikkerhed. Specifikationer: Størrelse:

9 x 23 x 16 cm Kapacitet:

3LHovedmateriale:

Polyester.


Er du vild med Shad SL03 Waist Pack? Kig i vores motorcykel afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Baggage, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye motorcykel produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Baggage, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Shad SL03 Waist Pack

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt

-

Fremragende cykeltaske, der ikke kan lide at gå med lommer fulde af ting, som det er min sag. Smuk, godt designet, modstandsdygtig og med masser af opbevaring, velorganiseret. Perfekt!

Stor

-

Tasken er mere luksuriøs og praktisk, end du tror!

Meget god

-

Meget god service og produkt !!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up