`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spidi

Spidi 4 Season H2Out Lady Jacket

  • Spidi 4 Season H2Out Lady Jacket
  • Spidi 4 Season H2Out Lady Jacket
  • Spidi 4 Season H2Out Lady Jacket

Spidi 4 Season H2Out Lady Jacket

Produktbeskrivelse Spidi 4 Season H2Out Lady Jacket

4 Sæson Lady er den mest avancerede touring jakke udviklet til krævende ryttere. Den H2Out vandtæt membran, aftagelig quilt bærbare som separat og store luftindtag gør det perfekt for ekspeditioner til alle hjørner af verden.

Funktioner:

Sikkerhed:

Arrangement for rygbeskytter CE Lev.1 Z54

Kraft Tech aftagelige beskyttere CE-certificeret EN 1621 1: 2012 skulder og albuer beskyttere

Arrangement for rygbeskytter CE Lel. 2 Z147

Arrangement for rygbeskytter CE Lev. 2 Z167

Arrangement til at holde CE (Lev. 2) rygbeskytter

Ydeevne:

Trin i Beklædning: lag tøj-system

Vents

Aftagelig lyske rem

3 jakker i 1: ydre lag, H2Out membran og quiltet foring

Gennemsnitlig vægt 2,0 kg

Genlukkelige ventilerede paneler

Komfort:

Vandtæt, vindtæt og åndbar H2Out beklædningsgenstand

Aftagelig foret med vat 100 gr.

Aftagelig 2 ° lag H2Out foring

ergonomi:

Integreret justering systemet ErgoFit SYSTEM

fastgørelse Justerbar talje

Stropper til at justere og spænde CE-beskyttelse

Designet til at passe til damer morfologi i bedste

Justerbar snor stramning

Justering og fastgørelse EST

Specifikationer:

materialer:

Høj vedholdenhed ekstra tenax tredobbelt snoet Nylon 6.6

Høj vedholdenhed elastisk flex tenax Nylon 6.6, ekstrem slidstyrke

stof høj styrke polyester

Reflex zoner for natten ridning

Teknologi:

KOMFORT H2out: Ridning varm og tør, er måske blandt de største forventninger hver rytter, men også et behov, der anvendes til at kollidere med begrænsning af tunge isolation foringer. Kroning en kæmpe forskningsproces, SPIDI introducerer COMFORCE linje, en linje født til at bevare kropstemperaturen og at beskytte, der rider en mo torcycle fra kulde og varme. Den innovative Motorsport undertøj er udviklet i former og materialer til t den mest avancerede hi tech cykel slid, de byder CE standarder, der er godkendt anatomiske beskyttere. COMFORCE tilbyder eksklusive funktioner i panelet lignende konstruktion, transpiration og termo vindbeskyttelse. De anvendte materialer er hypo allergifremkaldende, anti bakteriel, slidstærk, rg ø ring og innovativ, alle med forskellige former for præstationer med henblik på at tilbyde en bedre tech komfort. BASIC - At rejse med milde eller varme forhold. THERMO - Til forsiden efterår ligesom klimaet og mildlow temperaturer både PLUS - til forsiden nordiske klima og lave temperaturer ens.

COMFORT Trin i tøj: Modularitet, har dette udtryk skrevet historie arkitektur og design i hele verden. SPIDI, altid meget interesseret i at gribe de vigtigste teknologiske innovationer og at omsætte dem til motorcyklen verden, udviklet LED I BEKLÆDNING Technology. Projektet tog fulde form i 1998 med præsentationen af ​​den allerførste ERGO jakke. Step In Clothing systemet er baseret på en lignende forskning foretaget i militæret aeronautiske tøj. Ved foden af ​​systemet theres en "skal" udtænkt til at rumme de forskellige indvendige foringer; kan indstilles fire kombinationer til at reagere på en række forskellige temperaturer Den ædle arbejde foretaget af Safety Lab førte til den eksklusive LED I TØJ projekt, som. omdefinerer begrebet eventyr tøj og åbner nye horisonter frihed Et simpelt, men revolutionerende koncept den primære fordel for rytteren er at ændre eller udskifte de indvendige foringer,.. dette gør det muligt at tilpasse beskyttelsen til forskellige vejrforhold i SPIDI, vi kender. hvordan komfort og sikkerhed har en grundlæggende rolle, mens ridning på to hjul, og LED i BEKLÆDNING tilbyder en ny måde at rejse, så rytteren kan koncentrere sig om vejen og beundre landskabet.


Hvis du er på udkig efter motorcykel udstyr, findes det hos Spidi. Hos motardinn, kan du købe masser af tilbehør til Jakker, så du kan udøve din sport optimalt. Spidi 4 Season H2Out Lady Jacket fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Spidi 4 Season H2Out Lady Jacket

Funktioner
Materialer
Hætte
Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Min mening

-

Meget god kvalitet og godt design til en kvinde

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk