`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spidi

Spidi Airstop Chest Coolmax Lady

Spidi Airstop Chest Coolmax Lady

Spidi Airstop Chest Coolmax Lady

  • Spidi Airstop Chest Coolmax Lady
  • Spidi Airstop Chest Coolmax Lady
  • Spidi Airstop Chest Coolmax Lady
  • Spidi Airstop Chest Coolmax Lady

Spidi Airstop Chest Coolmax Lady

Produktbeskrivelse Spidi Airstop Chest Coolmax Lady

Fås i Mennesket og Fit for Lady-versioner, er Airstop sæt undertøj designet til at bevare kropstemperaturen på et behageligt niveau.


Den Coolmax ® stof er det vigtigste element dette sæt er lavet af: stand til at lade kroppens fugtighed ude Airstop tendens til at stabilisere kroppens temperatur og dermed bidrage til at holde et højt niveau af kørekomfort og minimere virkningerne af udetemperaturen.


Den lange erfaring i Touring og Racing verdener tilladt Spidi designere til at skabe den Airstop højre for motorcyklister behov, som alle de nedskæringer og stretch områder er bygget til at bevare kørekomfort, selv efter mange timer på cyklen.


Airstop er en toppen af ​​rækken produkt lavet til at blive båret året rundt og til at tilfredsstille selv den mest krævende eventyr rytter.


Airstop ben og bryst kan købes separat, men de bedste resultater kommer fra en kombination af de to.Features:


Komfort:


- Strikkede manchetterSpecifikationer:


Materialer:


- Stretch materiale indsætter at forbedre montering


Er du vild med Spidi Airstop Chest Coolmax Lady? Er du på udkig efter en online specialist i motorcykel udstyr?, Kig hos motardinn. der er autoriseret Spidi forhandler, alle vores motorcykel varer, er dækket af fabriksgaranti fra Spidi. Vælg en Dametøj kategori og find alle de mulige Dametøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Spidi Airstop Chest Coolmax Lady

Køn
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk