`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spidi

Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

  • Spidi Airstop Legs Coolmax Lady
  • Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Produktbeskrivelse Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Fås i Mennesket og Fit for Lady-versioner, er Airstop sæt undertøj født til at bevare kropstemperaturen på et behageligt niveau, uanset udetemperaturen. Den Coolmax ® stof er det vigtigste element dette sæt er lavet af: stand til at lade kroppens fugtighed udenfor, Airstop sæt tendens til at stabilisere kroppens temperatur og dermed bidrage til at holde et højt niveau af kørekomfort og minimere virkningerne af udetemperaturen. Endelig lang tids erfaring i Touring og Racing verdener tilladt Spidi designere til at skabe den Airstop højre for motorcyklister behov, som alle de nedskæringer og stretch områder forventes at bevare kørekomfort, selv efter mange timer på cyklen. Airstop er en top, året rundt produkt, født til at tilfredsstille selv den mest krævende motorcyklist. Airstop ben og bryst kan købes separat, men de bedste resultater kommer fra en kombination af de to.Komfort:


Strikkede manchetterMATERIALER:


Stretch materiale indsætter at forbedre montering


Er du på udkig efter Spidi Airstop Legs Coolmax Lady? Det er motardinn mest solgte vare, din online motorcykel butik. Prisen er 39.99 $, i en begrænset periode! Hos motardinn, får du flest fordele og finde mange flere Spidi, til de bedste priser. Alle vores motorcykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Køn
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget god

-

Da ingen varer vil blive gemt i landet. Korrespondance er ikke perfekt. Pris også Jeg tror, ​​at nok billigt. Jeg vil bruge igen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk