`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spidi

Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady

  • Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady
  • Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady
  • Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady

Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady

Produktbeskrivelse Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady

Den Warrior teknologien er baseret på meget stødabsorberende lys kompositmaterialer celler. Resultatet er en niveau 2 CE-certificering.


Under certificeringen test for denne slags beskyttere, skal den ønskede værdi af resterende energi ikke være over 18 KNS for niveau 1 og 9 KNS til niveau 2. Den gennemsnitlige resterende energi Warrior Tilbage Lady er 7,8 KNS.


Overraskende let, tynd og komfortabel, denne beskytter udvikler ideen om den forbedrede komfort som en faktor i også at forbedre sikkerheden, fordi det gør ridning lettere og lader rytteren koncentrere sig bedre på vejen.


Gennemførelsen af ​​behageligt materiale og et innovativt design tillod Back Warrior Lady at sidde under 560 g af den samlede vægt.


Stor fokus er sat på ergonomi også: et dobbelt fastgørelsessystem på båndet og forskellige størrelse skalaer for mennesker og dame garantere en brugerdefineret fitting fra 145 cm op til 195 cm ryttere højde.


Denne tilpasning er også at holde protecotr tæt mod rytterne tilbage og ikke gå på kompromis montering af jakken slidt over Back Warrior.


Tilbage Warrior fås i 4 forskellige størrelser for mennesker og 2 forskellige størrelser i Fit For Lady version.


Hvis du er på udkig efter motorcykel udstyr, findes det hos Spidi. Hos motardinn, kan du købe masser af tilbehør til Kropsbeskyttelse, så du kan udøve din sport optimalt. Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady

Alder
lysposition
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk